Mijn blogs. Een kijkje achter de schermen, nieuws of andere informatie. Veel leesplezier!

nb: Het is een hele eer als je mijn foto's en teksten waardeert en eventueel deelt. Breng me wel even op de hoogte. Foto's zonder toestemming gebruiken is schending van het auteursrecht. Teksten kopiëren zonder voorafgaande toestemming is plagiaat. Bij overtreding van beide ontvang je de factuur zoals deze op dat moment rechtsgeldig is. Een simpel telefoontje of email bericht kan alles voorkomen.

Fotograaf Limburg: COVID-19 en Fotografie

De Fotovakvrouw en het Coronavirus: 

Het dagelijks leven wordt op dit moment wereldwijd beheerst door het Corona-virus. Allerlei bevriende ondernemers hebben het zwaar en zoeken naar creatieve oplossingen. Ook bij De Fotovakvrouw zijn afspraken opgeschort. De actualiteit wordt nauwlettend in de gaten gehouden en de volgende maatregelen worden genomen.

Het kantoor blijft geopend

Het kantoor blijft vooralsnog open en de geplande klantafspraken gaan gewoon door wanneer wij allen in een gezonde staat verkeren. Uiteraard met in achtneming van alle aangepaste hygiënemaatregelen, het niet schudden van handen en het houden van een gepaste afstand. Bij klachten van verkoudheid, koorts en/of hoesten wordt de afspraak telefonisch of per Skype uitgevoerd.

Aanpassingen werkwijze

Nieuwe klantafspraken vinden telefonisch of per Skype plaats. Na overleg kan worden gekozen voor een afspraak op uw eigen locatie met in achtneming de door de overheid opgelegde maatregelen.

Per betreffende afspraak mogen maximaal twee personen deelnemen aan besprekingen en fotoshoots.

Afspraken in de Euregio zoals België en Duitsland zijn allen afgezegd. Deze kunnen pas weer plaatsvinden als de overheden van deze landen dit hebben goedgekeurd.

Volg de richtlijnen en neem zelf verantwoordelijkheid

Zowel van mijzelf als van mijn klanten verwacht ik dat we onze eigen verantwoordelijkheid nemen. Dat betekent dat eenieder die verkouden is, hoest en/of koorts heeft thuis dient te blijven en zich niet in contact moet stellen met anderen.

Wees kalm, alert en behoud je gezondheid en verstand. Alleen samen komen we er bovenop en zullen we deze crisis ook gaan overwinnen. Zelf richt ik mij op positieve gedachten, kies ik voor kracht en moed, niet voor angst en paniek.

Laten we elkaar vooral blijven steunen en ons aanpassen in dit veranderende tijdperk.

Gezonde groeten,

<< terug naar alle blogberichten