Mijn blogs. Een kijkje achter de schermen, nieuws of andere informatie. Veel leesplezier!

nb: Het is een hele eer als je mijn foto's en teksten waardeert en eventueel deelt. Breng me wel even op de hoogte. Foto's zonder toestemming gebruiken is schending van het auteursrecht. Teksten kopiëren zonder voorafgaande toestemming is plagiaat. Bij overtreding van beide ontvang je de factuur zoals deze op dat moment rechtsgeldig is. Een simpel telefoontje of email bericht kan alles voorkomen.

Familiefoto's en fotoshoot voor kinderen

Hoewel ik er geen reclame voor heb gemaakt, weten families mij in deze zomermaanden wel te vinden. Het lijkt wel nóg belangrijker geworden, familiefoto's en fotoshoots van kinderen voor die speciale herinnering. En wat is het fijn om dat te mogen doen! Vrolijke kinderen, oudere echtparen en complete gezinnen. Naast het fotograferen van vrouwelijke ondernemers, sfeervolle productfotografie en uitvaartfotografie is dat een mooie, dankbare afwisseling.

Het begint meestal met een email of een online bericht. In bijna alle gevallen hebben mensen mijn fotowerk al gezien, in sommige gevallen verwijs ik ze graag door naar mijn online portfolio en naar mijn Instagram, daar kom je meer famiiefoto's en recente portretfoto's van kinderen tegen. Voor mijn prijzen werk ik met pakketten, zo kan iedereen uitkiezen wat bij hem/haar past en weet je van te voren precies waar je aan toe bent. Hier en daar een persoonlijke aanpassing is ook altijd mogelijk.

Bovendien doe ik altijd iets extra's! Mijn enthousiasme gaat zo ver dat ik het niet kan laten ... in welke vorm? Dat hangt af van de situatie en familie, maar lk zou zeggen laat je lekker verrassen :).

Er zijn ook kinderen die de communie nog gaan doen, ook zijn er kinderen die dat niet doen en waarvan wel de broers en zussen de communie hebben gedaan. In die gevallen fotografeer ik ook communie-fotoshoots. Op locatie of in mijn mobiele studio, dat ligt eraan wat je wil. Echter het kind is altijd het meest enthousiast op een locatie, dát zie je terug in de foto's. Puur en zonder poespas.

Om deze woorden kracht bij te zetten zal ik verder stoppen met schrijven (typen) en een aantal foto's tonen die online mogen. Onze vakantie zit er op, ik ben zo goed als volledig beschikbaar, dus mocht je nu denken dat je dit ook wil van jouw geliefde gezin? Let me know ❤.

Let the image do the talking

<< terug naar alle blogberichten