Mijn blogs. Een kijkje achter de schermen, nieuws of andere informatie. Veel leesplezier!

nb: Het is een hele eer als je mijn foto's en teksten waardeert en eventueel deelt. Breng me wel even op de hoogte. Foto's zonder toestemming gebruiken is schending van het auteursrecht. Teksten kopiëren zonder voorafgaande toestemming is plagiaat. Bij overtreding van beide ontvang je de factuur zoals deze op dat moment rechtsgeldig is. Een simpel telefoontje of email bericht kan alles voorkomen.

Het belang van ...

Het belang van ... Limburg? Nee dat krantje uit België bedoel ik niet. Wél het belang van de fotograaf.

Wie zorgt ervoor dat jij mooie herinneringen hebt van jou en je familie? Wie zorgt voor dat mooie portret? Wie zorgt ervoor dat je online opvalt tussen de rest? Juist ja, de fotograaf (in Limburg). (Foto voor Haan Optiek in Stein)

En nu denken sommigen wellicht, "ooh, maar dat kan ik met mijn telefoon óók" ... prima! Mensen zien het verschil, dat hoor ik maar al te vaak. Dus 'selfie' er gerust op los als het jou de gewenste resultaten levert. Mijn klanten echter hebben geen tijd voor selfies en gaan voor het resultaat die ze voor ogen hebben: een uitstraling van wie zij zijn en de kwaliteit die ze bieden/verkopen én waarborgen. De juiste sfeer, de juiste snaar, de juiste Look & Feel.

Kan ik dat van mezelf maken? Natuurlijk niet! Ik laat ieder jaar een fotoshoot van mezelf maken om te gebruiken in mijn online presentatie. Nu heb ik het geluk dat mijn kinderen dezelfde feeling hebben als mij, dus wanneer ik de camera op de juiste instellingen zet en vertel wat ik wil maken zij ook wel eens een foto tussendoor. Momenteel werk ik aan een nieuwe look & feel, ik ben weer verder ontwikkeld en veranderd, daar hoort een andere uitstraling bij. Ik merk wel dat ik daar de visie van een ander bij nodig heb, hoe zie jij mij?

Wat is er veranderd? Ik heb vertrouwen. Vertrouwen in mezelf, vertrouwen in de fotograaf in Limburg, vertrouwen in inkomsten, vertrouwen dat het goed komt. Niets moet, ik verplicht niemand om voor mij te kiezen, ik heb geleerd van mijn fouten en sommige mensen zijn gewoon weer van mijn pad verdwenen omdat dat zo moet zijn. Na 20 jaar ervaar ik hoe het is om te mogen genieten zonder belemmeringen (die ik van anderen had meegekregen of mezelf had wijsgemaakt).

Meerdere mensen en bedrijven voelen dit 'belang van' , zij willen graag die familiefoto's, portretfoto's voor het nageslacht of een gehele bedrijfsreportage voor verschillende marketing doeleinden. Covid-19 heeft een hele bewustwording in gang gezet. Mijn bedrijf loopt na de intelligente lockdown beter dan ooit! Waar ik dat aan heb te danken? Mezelf zijn, geen druk, geen moeten en vanuit die flow mijn werk presenteren. Uiteraard ook altijd weer betere foto's willen maken, iedere ervaring meenemen en doorontwikkelen.

Ik werk met oprechte mensen, deze mensen kijken online, zien een bericht op social media en hun interesse is gewekt. Ten eerste is het de foto die ze aantrekt, ten tweede het bericht an sich. Of mensen Googlen op de trefwoorden die ze zoeken. Ze doen graag zaken met mensen uit de eigen omgeving, we gunnen het elkaar. Wanneer ze dan op je website komen en deze wordt met bewondering bekeken krijg je gegarandeerd een aanvraag.

Is er een bepaalde formule voor de beste website? Volgens mij niet. Technisch laat ik het over aan Schmeits Web- en Appsolutions waarover ik meer dan tevreden ben. Ik heb hem verteld wat ik wilde, vooral eenvoud en geen poespas, want zo ben ik niet. Hij zet het aan de 'achterkant' klaar en doet iets waardoor ik op Google goed scoor. De invulling doe ik zelf. Plaatjes, teksten en alt-woorden verzorg ik zelf. Dit kan ik dus ook aanpassen wanneer ik dat wil :). Zo beweegt de site altijd met mij mee en kan ik een Look & Feel plaatsen die ik op dat moment prettig vind.  Dát is ook mijn advies aan anderen: doe wat bij jou past! Wanneer dat mét poespas is, is dat prima zolang je maar jezelf blijft.

De volgende foto's laten een kleine impressie van de afgelopen tijd zien, particulier en zakelijk. Mensen die vaker mijn webiste bezoeken weten dat ik hier geen hele reportages plaats. Spreekt het je aan, hou mij dan in je gedachten :).

productfoto-fotograaf-limburgportretfoto-fotograaf-limburgportretfoto, fotograaf limburgCommhnicantje, communiefotofamiliefoto-fotograaf-limburgfamilie-portret-communie-fotograaf-Limburgportret-meisje-fotograaf-limburgportret-meisje-fotograaf-limburgportret-meisje-fotograaf-limburgportret-fotograaf-limburgportret-fotograaf-limburgproductfoto-lenco-fotograaf-limburgportret-familiefoto-fotograaf-sittard-geleenproductfoto-fotograaf-limburgproductfoto-fotograaf-limburg

<< terug naar alle blogberichten