Mijn blogs. Een kijkje achter de schermen, nieuws of andere informatie. Veel leesplezier!

nb: Het is een hele eer als je mijn foto's en teksten waardeert en eventueel deelt. Breng me wel even op de hoogte. Foto's zonder toestemming gebruiken is schending van het auteursrecht. Teksten kopiëren zonder voorafgaande toestemming is plagiaat. Bij overtreding van beide ontvang je de factuur zoals deze op dat moment rechtsgeldig is. Een simpel telefoontje of email bericht kan alles voorkomen.

Start het jaar goed!

Start met een nieuwe profielfoto!

Je bent veranderd, zowel van binnen als van buiten. Je wil ook de juiste persoon of die geschikte job aantrekken wat bij jou past. Een authentieke, ontspannen profielfoto is hierbij het eerste waar men naar kijkt. Het geeft een eerste indruk die gelijk blijft hangen. Professioneel en spontaan, maar wel voorzien van een serieuze look&feel.

Dat jij jezelf bent vind ik ontzettend belangrijk, privé en zakelijk. Geen poespas, just you. In mooi licht en een goede compositie. Vrolijk en fris of bewust ingetogen. Een goed portret is rijk aan emotie. Om deze emotie te vangen maak ik een connectie met jou, jij laat mij dichtbij komen. Voelen en zien wat bij jou past. Zonder die connectie is het als beeldmaker onmogelijk een foto te maken die gevoelens opwekt. Het is me daarom een genoegen bij te dragen aan jouw succes. Persoonlijk en zakelijk.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik maak in 30 minuten foto's van jou. Je kiest van te voren een backdrop naar keuze, al naar gelang de doeleinden. We bekijken samen jouw outfit (dus neem wat extra mee), doen even een check in de spiegel en gaan daarna fotograferen. Ik help je met verschillende lichaamshoudingen en probeer met wat humor de ontspanning te bereiken die jouw ogen laat stralen. We zijn om en nabij 60 minuten bezig.

Mocht je een uitgebreidere fotoshoot nodig hebben, bel of mail me dan voor de mogelijkheden van een persoonlijk pakket.

Wat krijg je?

Profielfotoshoot: Inclusief nabewerking, retouche en oplevering binnen 1 week van 3 foto's naar keuze in hoge resolutie. Bestellen van meerdere foto's is achteraf altijd mogelijk, bestel je ze gelijktijdig ontvang je ze tegen een voordeliger tarief.

De kracht van een goede nabewerking

De foto's worden altijd eerst geoptimaliseerd. Uitsnede, kleur, helderheid en contrast worden bepaald op een hardwarematig gekalibreerde Eizo monitor. Eventuele puistjes worden weggewerkt en ik zorg voor de sprankeling in de foto waarmee je gaat knallen.

Huidige maatregelen

Met de huidige maatregelen wordt er uiteraard rekening gehouden, wees maximaal 5 minuten voor aanvang aanwezig, de ruimte wordt goed geventileerd en ontsmet.

Hoeveel kost het?

De profielfotoshoot van 30 minuten inclusief alles genoemd ben je voor €127,- verzekerd van professionele, stralende foto's die jouw profiel naar  een hoger level tillen.

Speciaal aanbod t/m 31 maart 2022: Wanneer je via DEZE LINK je voucher in de webshop bestelt zijn de kosten slechts €90,-! Klik onder de prijs op "bestel" en alles wijst zich verder vanzelf.

Voor een meerprijs van €60,- krijg je meer tijd (15/30 mintuen extra), meer keuze, meer afwisseling én het dubbele aantal foto's! Hoe tof is dat? Indien dit je keuze is, geef dan je bestelling handmatig door via de e-mail met de code VOORJAAR22 (alléén geldig op profielfoto's in de studio).

Waar kan ik boeken?

Koop je voucher in de webshop en je ontvangt een voorstel van mij met beschikbare tijdstippen. Afspraken worden ingepland op donderdag en vrijdag, mail naar connect@defotovakvrouw.nl of geef een belletje 06 28 06 26 95 !

Heb je voorbeelden?

Bekijk de diverse profielfoto's van mijn hand via DEZE LINK

Happy to help you!

<< terug naar alle blogberichten