Mijn blogs. Een kijkje achter de schermen, nieuws of andere informatie. Veel leesplezier!

nb: Het is een hele eer als je mijn foto's en teksten waardeert en eventueel deelt. Breng me wel even op de hoogte. Foto's zonder toestemming gebruiken is schending van het auteursrecht. Teksten kopiëren zonder voorafgaande toestemming is plagiaat. Bij overtreding van beide ontvang je de factuur zoals deze op dat moment rechtsgeldig is. Een simpel telefoontje of email bericht kan alles voorkomen.

Teamwork makes the dream work | Personal Branding Team Limburg

Foto Lisa Moulen

Het was ergens in maart 2022 toen Petra, op de foto hierboven, kennismaakte met het Nero Office Hotel & City Café. Ze betrad het Penthouse en was op slag razend enthousiast over de mooie ruimte. In haar hoofd ontstonden reeds de eerste ideeën voor een fotoshoot. Direct als ze is, vroeg ze aan het team of dit mogelijk was en wanneer het zou kunnen plaatsvinden. Dat laatste was nog wel een dingetje, het kwam erop neer dat ze ongeveer 3 weken de tijd had om alles te organiseren.

Gedreven door enthousiasme gingen gelijk de telefoontjes heen en weer en zorgde ze voor het perfecte Personal Branding Team. Het plan was dat er zakenvrouwen gefotografeerd gingen worden, daar hoort een perfecte combinatie van styling en visagie bij. Het één kan niet zonder het ander wanneer je een succesvol plaatje wil neerzetten. Straal Imago Advies en Kitty's Make-up Studio waren al nét zo enthousiast, het Personal Branding Team Limburg was geboren.

We gingen die dag aan de slag voor Trian Schreijen van "De ander jas". Van te voren had het intakegesprek plaatsgevonden, had Petra een visueel marketing plan gemaakt en was Patricia alvast aan de slag gegaan met het adviseren van de juiste kleding. Kitty weet altijd in het moment de juiste make-up te hanteren, past het ter plekke aan op de persoon en kleding. Trian is letterlijk en figuurlijk een kleurrijk en energiek persoon, daar houden wij wel van! Stilstaande foto's met de geijkte lach gingen het dus niet worden. Het leek alsof de profielschets van te voren op haar lijf was geschreven ...

And then the magic happened!

Het behang, het licht, de kleding, de visagie en het model maakten deze foto's magazine waardig. Heel divers en gedurfd, boordevol met kennis van het hele vrouwenteam. We hadden samen de juiste chemie. Wij zijn in ieder geval razend enthousiast van de resultaten, hopelijk jij ook. Toen we klaar waren gingen we zelf ook nog even op de foto, ik zou zeggen scroll verder en meet the team!

Note: Stagiaire Lisa Moulen maakte ook een paar aardige shots, ze is ontzettend creatief en gaat haar studie vervolgen op de Kunstacademie. Volg haar op Instagram

 

<< terug naar alle blogberichten