Mijn blogs. Een kijkje achter de schermen, nieuws of andere informatie. Veel leesplezier!

nb: Het is een hele eer als je mijn foto's en teksten waardeert en eventueel deelt. Breng me wel even op de hoogte. Foto's zonder toestemming gebruiken is schending van het auteursrecht. Teksten kopiëren zonder voorafgaande toestemming is plagiaat. Bij overtreding van beide ontvang je de factuur zoals deze op dat moment rechtsgeldig is. Een simpel telefoontje of email bericht kan alles voorkomen.

Festivalbruiloft in Limburg

Een liefdevolle, sfeervolle en feestelijke festivalbruiloft in Limburg, hoewel ik geen reclame maak als fotograaf van bruiloften zei ik bij deze JA! Het bruidspaar deed dat ook, daarna barstte het feest los en kon ik het evenement fotograferen.

Echter niet voordat hun kleine man nog even in de tent werd gevoed, hij gaat boven alles. De hippie-camper stond klaar als overnachtingsplek voor het bruidspaar, heel toepasselijk en geweldig bestickerd! Dit vind ik dus echt gaaf om vast te leggen op beeld, ook al regende het pijpenstelen tussendoor. De gasten arriveerden, allen hadden toegang middels het festivalbandje om hun pols. Na de ceremonie en vele felicitaties (al vond niet iedereen dat leuk 😉) stond buiten de poffertjeskraam en de silent disco klaar. In de feesttent opende een jonge band het feest met muziek.

De muzikale omlijsting werd 's avonds, na een bezoek aan de frietkraam, verzorgd door De Triestos. Ik kan je zeggen, vanaf de eerste klanken was de toon gezet en stond de hele tent op zijn kop! Wat een genot en wat een feest om dit als fotograaf in LImburg vast te leggen. Zingend en dansend ging iedereen, net zoals op een evenement uit zijn dak.

Er zijn verder geen woorden voor nodig, de foto's zijn een stille getuige ...

huwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburghuwelijk-bruiloft-fotograaf-evenement-Limburg

<< terug naar alle blogberichten