Mijn blogs. Een kijkje achter de schermen, nieuws of andere informatie. Veel leesplezier!

nb: Het is een hele eer als je mijn foto's en teksten waardeert en eventueel deelt. Breng me wel even op de hoogte. Foto's zonder toestemming gebruiken is schending van het auteursrecht. Teksten kopiëren zonder voorafgaande toestemming is plagiaat. Bij overtreding van beide ontvang je de factuur zoals deze op dat moment rechtsgeldig is. Een simpel telefoontje of email bericht kan alles voorkomen.

Beeldverslag Horeca Business Limburg | Fotograaf Sittard-Geleen

De eerste editie van het Spring Event HBL op 15 april 2019 is een feit. Mede oprichter Tesh van Eijk opende een zeer gezellige en informatieve namiddag waarop we nog werden verrast door een warm zonnetje.

Horeca Business Limburg is een organisatie opgericht door 5 gedreven ondernemers die zich willen inzetten voor een interactief netwerk. Hoezo interactief? De leden bepalen de koers, niet zijzelf. Knelpunten binnen je bedrijf en ondernemersvragen worden bespreekbaar gemaakt tijdens de events. Geen statige sprekers, maar mensen die de dialoog willen aangaan om elkaar te helpen kaarten het onderwerp aan. Bovendien is het een mooie gelegenheid om te netwerken, je weet maar nooit.

Door middel van thema-avonden, netwerkborrels en lezingen wil HBL verrassen en inspireren. Ze willen ervoor zorgen dat er nieuwe kruisbestuivingen plaatsvinden binnen en buiten hun vakgebied. Voel jij je hierdoor aangesproken neem dan contact met ze op via aanmeldenhbl@gmail.com

Een impressie van mijn beeldverslag bij Hip Tafelen zie je hieronder.

Spreekt mijn fotografie en persoonlijkheid je aan, overweeg dan zeker ook eens een mooi beeldverslag van je bedrijfsevenement of bedrijfsfeest. Memorabele momenten vastleggen voor de herinnering en personal marketing is wat ik graag doe. Hierbij ga ik geen enkele uitdaging uit de weg en besteed veel aandacht en creativiteit in alles wat ik fotografeer. Samenwerkend met verschillende partijen hebben we een groot draagvlak. Ik draag graag bij aan jouw succes, persoonlijk en zakelijk!

"Let the image do the talking"

<< terug naar alle blogberichten