Mijn blogs. Een kijkje achter de schermen, nieuws of andere informatie. Veel leesplezier!

nb: Het is een hele eer als je mijn foto's en teksten waardeert en eventueel deelt. Breng me wel even op de hoogte. Foto's zonder toestemming gebruiken is schending van het auteursrecht. Teksten kopiëren zonder voorafgaande toestemming is plagiaat. Bij overtreding van beide ontvang je de factuur zoals deze op dat moment rechtsgeldig is. Een simpel telefoontje of email bericht kan alles voorkomen.

Zonovergoten foto's: de open dag bij Natuurbegraafplaats Eygelshof

Al een aantal weken loop ik te denken waar ik een blog over wil schrijven. Bij mij gaat zoiets nooit op planning, altijd op gevoel. Dus zolang er niet het juiste gevoel bij gepaard gaat komt er geen blog, terwijl ik eigenlijk heel veel kan mededelen. Korte nieuwsberichten worden dan ook vermeld bij de projecten, bijvoorbeeld wanneer een klant zijn of haar website heeft gelanceerd. Zo draag ik mijn steentje bij aan hun zichtbaarheid!

De open dag van Natuurbegraafplaats Eygelshof heeft mij een prachtig gevoel gegeven en mooie 'plaatjes' opgeleverd. Deze zijn tegelijkertijd AVG-proof, dus absoluut de moeite waard om te delen in deze blog. De temperatuur liep hoog op, en het terras met een koel drankje lonkte absoluut. Echter met een gevoel van 100% zekerheid mensen een meerwaarde te kunnen bieden met Bijzondere Uitvaartfotografie en een bezoek aan deze plek altijd de moeite waard is gingen toch alle spullen 'bergopwaarts' en zijn er mooie gesprekken gevoerd.

De deelnemers werden voorzien van volop drinken en eten, de catering was er voor de gasten en de sfeer? Die was mooi, natuurlijk, zacht en hartelijk. Er werden verschillende lezingen gegeven in de ontvangstruimte die standaard is voorzien van airco. Een kijkje in de keuken van bijvoorbeeld een ritueelbegeleider was hierdoor mogelijk. Vele bezoekers maakten hier dan ook graag gebruik van. De airco en de lezing ... 

Bloemen waren in overvloed aanwezig. Zet mij en mijn camera ernaast .... die combinatie komt altijd goed ;). Onlangs heb ik op deze locatie een workshop Natuurfotografie gegeven, waarvan er nog drie datums volgen, dus ik was reeds bekend met de omgeving en mogelijkheden. Deze datums komen binnenkort online.  Als je graag foto's in de natuur maakt kan het daar niet misgaan! Heb je moeite met de instellingen van je camera en komt hij maar niet van de automatische stand af? Volg dan mijn workshop. Ik kan je garanderen dat er een nieuwe 'verslaving' bij gaat komen.

Bekijk de foto's en "Let the image do the talking!"

<< terug naar alle blogberichten