Mijn blogs. Een kijkje achter de schermen, nieuws of andere informatie. Veel leesplezier!

nb: Het is een hele eer als je mijn foto's en teksten waardeert en eventueel deelt. Breng me wel even op de hoogte. Foto's zonder toestemming gebruiken is schending van het auteursrecht. Teksten kopiëren zonder voorafgaande toestemming is plagiaat. Bij overtreding van beide ontvang je de factuur zoals deze op dat moment rechtsgeldig is. Een simpel telefoontje of email bericht kan alles voorkomen.

Fotograaf | Horeca Business Limburg | Daily Fresh Food

De tweede editie van de netwerkgroep Horeca Business Limburg, kort samengevat HBL, op 18 juni 2019 is wederom meer dan geslaagd te noemen!

We startten 's ochtends bij de boerderij waar de runderen goed verzorgd op hun gemak zaten te genieten van hun ontbijt. Ook wij werden voorzien van koffie, thee en verrukkelijke vlaai. Het servies was geleverd door Orca Cool/Hip Tafelen, de prachtige bierviltjes waren verzrogd door drukkerij L'Ortye en de vlaai vers geleverd door Biej de tant.

Na het hele verhaal over de verzorging, voer en alle wetenswaardigheden omtrent de dieren vervolgde onze 'reis van het vlees' naar Daily Fresh Food, o.a. leverancier en sponsor van Maarten van der Weijden. Na de inleiding met fris water, het aantrekken van alle hygiënische maatregelen kregen we een rondleiding door de hele fabriek in Geleen. Hierna volgde een uiterst verzorgde en heerlijk lunch. We hebben hier nagepraat en genetwerkt totdat de meesten weer verder moesten met andere afspraken. Veel tekst vind je hier verder niet, daarvoor kun je je wenden tot de organisatie en websites van betreffende bedrijven. Ik ben een vrouw van sfeer en beeld, fotografe in hart en nieren. Let the image do the talking, een kleine impressie volgt hieronder.

De volgende beelden zijn voor de echte bourgondiër een lust voor het oog, voor vegetariërs en veganisten kunnen sommige foto's niet prettig zijn. Scroll in dat geval vooral vlug verder.

Bord van Hip Tafelen

<< terug naar alle blogberichten