Dit ben ik

"De essentie van jou of je bedrijf vastgelegd in een foto ..."  is mijn antwoord op de vraag wat ik doe. 

Sprankelen zoals nooit tevoren, iedereen die de foto ziet wordt ver-liefd! Verliefd op je merk, verliefd op je product, verliefd op jezelf, verliefd op je werk. Hoe trek je de juiste klanten aan en hoe kan ik je helpen liefde te zien in ogenschijnlijk zware situaties? Mijn camera, intuïtie, visie en ervaring zorgt ervoor dat ik authentieke beelden creëer waar men verliefd op wordt. Mensen, bedrijven, situaties en alles wat er voorbij komt! Het is fantastisch om een fotograaf in regio |046| Sittard en Geleen te zijn, maar reis door heel Nederland en buitenland om het juiste shot te maken. Woonachtig in de Euregio zijn er geen grenzen. Liefde en mooi Licht zorgen voor een indruk om nooit te vergeten ...

Aangenaam, ik ben Petra Niessen. Sinds ik in het jaar 2000 ben afgestudeerd in Publiciteitsvormgeving en Fotografie volg ik mijn toewijding als fotograaf in Limburg. Mijn roots liggen in het pittoreske Grevenbicht. Nu ben ik gevestigd in het veelzijdige Geleen, Zuid-Limburg, met mijn man, twee eigen-wijze kids en onze dierbaren in de nabije omgeving. 

Mijn foto’s vangen zoveel meer dan alleen dat ene shot ...  Jij bent goed zoals je bent, trots op wat je hebt bereikt en gaat bereiken. Wat wil jij de mensen vertellen? Wat voor een uitstraling past daarbij? Wat voel jij als je mooie reacties ontvangt op jouw foto's die op je website, social media of in een prachtig fotoboek staan?

Het leven kan zo vreugdevol zijn, koester de fijne momenten met elkaar. Ook al zijn ze soms verdrietig. Ik lever vakwerk met een lach, een traan en een ziel, van het prille leven tot het graf. Want hoe ingrijpend ook, je herinneringen zijn bijzonder waardevol. Ik zorg ervoor dat ze authentiek en persoonlijk zijn.

Wil je in beeld, dan neem ik alle tijd om op jou in te zoomen. Onze energie wordt op elkaar afgestemd. We gaan de diepte in. Relax en zie jezelf terug op de mooiste foto’s ooit. Sterk, kwetsbaar, betrokken en altijd met een open blik. Zo ben jij en zo ben ik. In die verbinding komen we tot het beste resultaat.

Het is mijn overtuiging dat ieder mens zijn eigen authentieke zelf kan laten zien op een foto, zolang je maar durft te vertrouwen en de connectie met me maakt. Wanneer dat gebeurt kijk en denk ik: wauw! Het zijn niet alleen ogen, het is een combinatie met ... magie. 

"Effetjes" een foto maken komt bij mij niet voor, oppervlakkige fotografie is niet mijn ding. Het is de bedoeling dat de foto zonder tekst alles zegt.

Voor een sterk merk, levensverhaal of bijzonder gewoon moment in je leven maak ik een beeldverhaal dat je met trots kunt tonen! Nu en straks.

Het bedrijf De Fotovakvrouw is gevestigd in Zuid-Limburg en maakt zich sterk in haar oeroude vakgebied. Kennis, opleiding en apparatuur staan daarbij garant voor een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Voor projecten werkt zij samen met een team van specialisten om de klant van A tot Z te ontzorgen met daarbij altijd dezelfde, persoonlijke contactpersonen.

Let the image do the talking…

op een plek die bij jouw visie past. Ik maak graag een waardevol beeld van en voor jou!

Petra

Op beperkte basis ben ik beschikbaar voor workshops en lezingen. Neem hiervoor contact op  +31(0)6 28 06 26 95 | connect@defotovakvrouw.nl