Dit ben ik

Ik laat je zien hoe je echt bent

Foto's die eenvoud uitstralen werken vaak heel krachtig. Ik hou ervan om van een alledaags onderwerp een alleszeggende foto te maken. "Ik plak niet", hoor ik vaak. Waarmee mensen eigenlijk willen aangeven dat ze ertegen opzien om voor de camera van een professionele fotograaf te gaan staan. Maar met wat humor en mijn persoonlijke, losse manier van werken, lukt het me om je te laten zien hoe je echt bent. En dat valt eigenlijk altijd heel erg mee!

Voordat ik begin met fotograferen bedenk ik wel in welke richting we de foto's gaan maken, maar eenmaal bezig laat ik het vooral 'gebeuren'. Ik ga voor kwaliteit en tevredenheid. Zelfs meer dan dat, en ik blijf mezelf ook altijd uitdagen. Hoewel ik zelf best pittig en chaotisch kan zijn, zie je in mijn werk vooral mijn precisie, ervaring en vakvrouwschap terug. Dit werkt ook uitstekend binnen de zakelijke markt en bij productfoto's.

Ik leg mezelf geen tijdsgrenzen op. Soms ontstaan na de geplande tijd de mooiste dingen en gaat de inspiratie dan pas echt stromen. Vanuit die ontspanning zonder limieten ontstaan de meest creatieve foto's. Die ontspanning in mijn werk ervaar ik sinds ik steeds dichter bij mezelf ben gekomen. Ik durf te vertrouwen, en heb ervaren hoe goed dit tijdens het beoefenen van yoga en het hardlopen werkt. Niet dat ik zo sportief ben aangelegd, maar het sporten voelt voor mij als een noodzakelijke uitlaatklep. Ik weet er een positieve noodzaak van te maken en voel me daar goed bij. Je kunt me dan ook regelmatig zien hollen in Geleen of Sittard. De techniek om ontspannen hard te lopen helpt me ook bij mijn werk en in mijn leven. Het komt zelfs van pas tijdens de bergwandelingen in mijn vakanties.

In de afgelopen jaren heb ik als zelfstandig fotograaf gaandeweg ontdekt wie ik ben en waar mijn talenten liggen. Ik verheug me erop om ook jou te laten zien hoe jij nu bent. Op de foto gaan hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik laat je dit graag ervaren. Bel me maar even voor een afspraak.

Kump good! *

Petra Niessen | De Fotovakvrouw

*) KUMP GOOD is Limburgs voor: 'Vertrouw er maar op. Als je durft los te laten komt het altijd goed.'

 

Voor een sterk merk, levensverhaal of bijzonder gewoon moment maak ik een beeldverhaal dat je met trots kunt tonen! Nu en straks.

Let the image do the talking…

op een plek die bij jouw visie past. Ik maak graag een waardevol beeld van en voor jou!