Dit ben ik

"De essentie van jou of je bedrijf vastgelegd in een foto ..."  is mijn antwoord op de vraag wat ik doe. 

Sprankelen zoals nooit tevoren, iedereen die de foto ziet zegt: "WOW!, dat ziet er goed uit". Je merk, je product, jezelf of je werk. Hoe trek je de juiste klanten aan en hoe kan ik je helpen liefde te zien in ogenschijnlijk zware situaties? Mijn camera, intuïtie, visie en ervaring zorgen ervoor dat ik authentieke beelden creëer waar men "verliefd" op wordt. Mensen, bedrijven, situaties en alles wat er voorbij komt! Het is fantastisch om een fotograaf in regio |046| Sittard en Geleen te zijn, maar reis door heel Nederland en buitenland om het juiste shot te maken. Woonachtig in de Euregio zijn er geen grenzen. Verbinding en mooi Licht zorgen voor een indruk om nooit te vergeten ...

Aangenaam, ik ben Petra Niessen en ik gun jou beelden die impact maken of die de waardevolle herinnering vasthoudt. Sinds ik in het jaar 2000 ben afgestudeerd in Publiciteitsvormgeving en Fotografie volg ik mijn toewijding als fotograaf in Limburg. Mijn roots liggen in het pittoreske Grevenbicht. Nu ben ik gevestigd in het veelzijdige Geleen, Zuid-Limburg, met mijn man, twee eigen-wijze kids en onze dierbaren in de nabije omgeving. 

Details werk ik uit tot in de perfectie, ieder element in de foto behoeft zijn plaats en krijgt de aandacht. Door middel van professionele nabewerking krijgt iedere foto, stuk voor stuk zijn exclusieve finishing touch.

Waar ik in mijn werk zeer nauwkeurig ben, vind ik mijn balans in yoga, sport en de natuur. Verbindingen met andere mensen maak ik graag, ook mensen met elkaar in verbinding brengen is hier onlosmakelijk mee verbonden. Gezellig samenzijn, vaak gepaard met lekker eten en een mooie rode wijn komt regelmatig voor.  's Zomers vind je me in de bergen van Oostenrijk, in het voorjaar draai ik me niet om voor een 'wandeltocht' van 80 km. Je kunt me echter voor het maken van een foto 's nachts wakker maken, alles verdwijnt naar de achtergrond en alleen die ene foto heeft mijn prioriteit!

Wil je in beeld, dan neem ik alle tijd om op jou in te zoomen. Onze energie wordt op elkaar afgestemd, we gaan een stukje de diepte in. Relax en zie jezelf terug op de mooiste foto’s ooit. Sterk, kwetsbaar, betrokken en altijd met een open blik. Zo ben jij en zo ben ik. In die verbinding komen we tot het beste resultaat.

Het is mijn overtuiging dat ieder mens zijn eigen authentieke zelf kan laten zien op een foto, zolang je maar durft te vertrouwen en de connectie met me maakt. Wanneer dat gebeurt kijk en denk ik: "wauw! Het zijn niet alleen ogen, het is een combinatie met ... magie".

"Effetjes" een foto maken komt bij mij niet voor, oppervlakkige fotografie is niet mijn ding. Het is de bedoeling dat de foto zonder tekst alles zegt. Aandacht en toewijding zorgen voor een prikkelend beeld.

Voor een sterk merk, levensverhaal of bijzonder gewoon moment maak ik een beeldverhaal dat je met trots kunt tonen! Nu en straks.

Let the image do the talking…

op een plek die bij jouw visie past. Ik maak graag een waardevol beeld van en voor jou!

Petra

Op beperkte basis ben ik beschikbaar voor 1 op 1 workshops en cursussen. Neem hiervoor contact op  +31(0)6 28 06 26 95 | connect@defotovakvrouw.nl