Dit ben ik

"De essentie van jou of je bedrijf vastgelegd in een foto ..."  is mijn antwoord op de vraag wat ik doe. Het masker gaat af en je authentieke zelf wordt zichtbaar.

Sprankelen zoals nooit tevoren, iedereen die de foto ziet wordt ver-liefd! Verliefd op je merk, verliefd op je product, verliefd op jezelf, verliefd op je werk. Hoe trek je de juiste klanten aan en hoe kan ik je helpen liefde te zien in ogenschijnlijk zware situaties? Mijn camera, intuïtie, visie en ervaring zorgt ervoor dat ik authentieke beelden creëer waar men verliefd op wordt. Mensen, bedrijven, situaties en alles wat er voorbij komt! Het is fantastisch om een fotograaf in regio |046| Sittard en Geleen te zijn, maar reis door heel Nederland en buitenland om het juiste shot te maken. Woonachtig in de Euregio zijn er geen grenzen. Liefde en mooi Licht zorgen voor een indruk om nooit te vergeten ...

Aangenaam, ik ben Petra Niessen. Sinds ik in het jaar 2000 ben afgestudeerd in Publiciteitsvormgeving en Fotografie volg ik mijn toewijding als fotograaf in Limburg. Mijn roots liggen in het pittoreske Grevenbicht. Nu ben ik gevestigd in het veelzijdige Geleen, Zuid-Limburg, met mijn man, twee eigen-wijze kids en onze dierbaren in de nabije omgeving. 

Mijn foto’s vangen zoveel meer dan alleen dat ene shot ...  Jij bent goed zoals je bent, trots op wat je hebt bereikt en gaat bereiken. Wat wil jij de mensen vertellen? Wat voor een uitstraling past daarbij? Wat voel jij als je mooie reacties ontvangt op jouw foto's die op je website, social media of in een prachtig fotoboek staan?

Het leven kan zo vreugdevol zijn, koester de fijne momenten met elkaar. Ook al zijn ze soms verdrietig. Ik lever vakwerk met een lach, een traan en een ziel, van het prille leven tot het graf. Want hoe ingrijpend ook, je herinneringen zijn bijzonder waardevol. Ik zorg ervoor dat ze authentiek en persoonlijk zijn.

Wil je in beeld, dan neem ik alle tijd om op jou in te zoomen. Onze energie wordt op elkaar afgestemd. We gaan de diepte in. Relax en zie jezelf terug op de mooiste foto’s ooit. Sterk, kwetsbaar, betrokken en altijd met een open blik. Zo ben jij en zo ben ik. In die verbinding komen we tot het beste resultaat.

Mijn onderscheidend vermogen is dat mensen bij mij zodanig op hun gemak zijn, dat ze hun masker laten zakken en een stukje van zichzelf onthullen. Dat zie en fotografeer ik mét zachte "G" en een vleugje humor. 

Het bedrijf De Fotovakvrouw is gevestigd in Zuid-Limburg en maakt zich sterk in haar oeroude vakgebied. Kennis, opleiding en apparatuur staan daarbij garant voor een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Voor projecten werkt zij samen met een team van specialisten om de klant van A tot Z te ontzorgen met daarbij altijd dezelfde, persoonlijke contactpersonen.

Let the image do the talking…

op een plek die bij jouw visie past. Ik maak graag een waardevol beeld van en voor jou!

Petra

Op beperkte basis ben ik beschikbaar voor workshops en lezingen. Neem hiervoor contact op  +31(0)6 28 06 26 95 | connect@defotovakvrouw.nl