Business Branding

VOORDAT JE VERDER LEEST: Ben je  op zoek naar wat mooie plaatjes voor je Social Media feed, dan ben ik helaas niet de fotograaf voor jou.

Ben je een echte ondernemer en vastbesloten op te vallen in jouw branche? Wil jij onderscheid maken met jouw bedrijf en ben je je bewust van de waarde van professioneel beeldmateriaal en wat beeld jou allemaal kan brengen? 

Dan kun je verder lezen 😊

Personal branding, visuele merkstrategie, oftewel Business branding helpt jou met je bedrijf onderscheidend boven het maaiveld uit te steken. En dat helemaal op jouw unieke eigen manier, hoe mooi is dat! Met een personal- of business branding strategie kun je jouw diensten en/of producten online laten zien en daarmee herkenning creeëren. Herkenning van de potentiële klant, oftewel prospect. Maar ook herkenning wanneer men jou gaat volgen, wanneer je regelmatig voor hen interessante content plaatst. Ze leren je beter kennen en volgen je graag om je authenticiteit en creatieve content. Hiermee creeër je een vertrouwen welke zeer belangrijk is in het verkoopproces.

Hoe vertaal je dat naar je business? Als je klaar bent voor het volgende level?

Hier ga ik altijd eerst uitgevoerd in gesprek met jou, eventueel het bedrijf en marketing team. Wat wil je neerzetten en hoe ga ik dit vertalen naar beeldmateriaal? Haha, no worries, tijdens ons gesprek vang ik diverse zaken op waarmee ik creatief aan de slag ga.

Na de kennismaking werk ik een concreet concept uit, waarbij duidelijk wordt gemaakt welke creatieve ideeën in mijn hoofd zitten. Wanneer we aan de slag gaan scheelt dit tijd en weet iedereen wat er van hem of haar wordt verwacht. Het komt wel regelmatig voor dat de invulling verrassende beelden oplevert die van te voren niet kunnen worden bedacht, maar mag ontstaan omdat die vrijheid er is. Het resultaat enthousiasmeert mezelf én de klant. Een klassieke win-win situatie, want die beelden trekken op je website en overige marketing kanalen potentiële klanten aan, daar draait het om.

Visuele Merkstrategie zorgt ervoor dat jij knalt met jouw business! Het toont doorzettingsvermogen, wilskracht en laat zien dat jij niet bang bent om in jouw bedrijf te investeren. 

You don't get into something to test the waters, you go into things to make waves.

Ik fotografeer je zoals je bent, maar niet voordat ik wéét en voel wat jouw richting in je bedrijf is of gaat zijn. Die stip op de horizon komt sneller dichtbij dan je denkt! Wanneer jij klaar bent voor de stap naar meer zichtbaarheid plan ik graag een gesprek met je in om kennis te maken. We bespreken jouw wensen en doorlopen alles voor de fotografie, van sfeer tot eventuele figuranten tot aan locaties!

Tot aan de dag van de shoot sta ik voor je klaar en kun je altijd en alle vragen stellen die je maar wil via e-mail of whatsapp. In noodgeval bellen mag altijd, al kan ik niet altijd de telefoon op dat moment beantwoorden.

Maximaal twee weken na de shoot stuur ik je de geselecteerde foto's via we-transfer in lage resolutie door, waar je vervolgens een eigen selectie beelden kunt uitzoeken. Deze beelden zijn gecorrigeerd op kleur, helderheid en contrast en zijn op verschillende momenten nog eens beoordeeld. Mocht je toch nog een aanpassing willen is dat geen probleem en geef je dit expliciet door. Nadat ik jouw uiteindelijke selectie heb ontvangen krijgen deze beelden de laatste retouch voor de juiste sprankeling, wat ervoor gaat zorgen dat deze écht online impact gaan maken.

Na plaatsing van jouw definitieve bestelling ontvang je deze beelden via WeTransfer in hoge resolutie binnen 3 werkdagen.

Ben je klaar om meer succes te behalen met jouw foto's? Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Plan dan een 1 op 1 gesprek met mij in. Ga hiervoor naar contact

 

Wat levert het jou op?

Professionaliteit. Met professioneel, authentiek beeldmateriaal laat je zien dat je professioneel bezig bent en niet zomaar vanuit je zolderkamertje zit te prutsen. Of dat men praat over jouw 'bedrijfje' ... Je hebt geen bedrijfje, je runt een Business!

Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost. Ik hoor het maar al te vaak: "Ik plak niet" of "Ik sta nooit goed op een foto" ... Wat jij jezelf wijs maakt mag je zelf weten, echter hoe vaker je voor de lens staat, des te leuker je het gaat vinden! Bovendien krijg ik vaak al na de eerste fotoshoot de reactie dat men het erg leuk had gevonden. Laat je dus niks wijsmaken door die gekke gedachten in je hoofd 😘. Je zeflvertrouwen gaat absoluut groeien. - Je hoeft trouwens niet zelf op de foto te staan om van de serie een boost vertrouwen te krijgen voor je bedrijf, het grote geheel zal dit in totaliteit opleveren -.

Tijd voor jouw expertise. Wanneer je een eigen beeldbank tot je beschikking hebt hoef je geen tijd meer vrij te maken voor een fotootje links of rechts. Je kunt je focussen op datgene wat jij doet: het runnen van jouw business. Je kunt gemakkelijk maanden vooruit, dat scheelt enorm veel tijd en kostbare energie.

Continuïteit. Een eigen beeldbank zorgt voor een continue presentatie op al je platformen. Herkenbaarheid met professionele foto's is daarom een múst in het geheel, het totale plaatje, voor jou en je personeel.

Persoonlijkheid. Mensen willen weten met wie ze zaken doen, ook met jou. Wanneer ze je website bezoeken moet bijna hetzelfde gevoel naar boven komen als wanneer ze jou in het echt spreken. Zelf werk ik constant met beeld- en tekstmateriaal die laten zien wie ik ben. Niet meer en niet minder. Soms kom ik dus ook zelf voorbij 😅, al vind ik het veel belangrijker dat je ziet wat ik maak en lever. Heel vaak zeggen klanten mij dit vooral niet anders te doen. Hou de drempel laag, maak het niet te moeilijk.

Gevoel. Creëer het gevoel dat mensen jou kennen of willen leren kennen. Zo neem je ze mee in jouw wereld en naar jouw bedrijf. Laat een stukje persoonlijkheid zien, het geeft vertrouwen en creëert een band. Zo voelen mensen zich op hun gemak en gaan jouw merk echt waarderen.

Aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen.