Mijn werk aan de muur

Fotowerk wat té mooi is om alleen op mijn harde schijf te laten staan. Het is nu te koop via Werk aan de Muur! Kies uit diverse stijlen, formaten en mogelijkheden.
Mocht het formaat of de gewenste optie er niet tussen staan, neem dan persoonlijk contact met mij op en bespreek de bijna oneindige mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Klik op de gewenste foto, deze gaat gelijk naar de website van Werk aan de Muur. Kies vervolgens het gewenste materiaal, daarna het fornaat en de rest wijst zich vanzelf.

Heb je iets anders gezien, maar staat dit er niet tussen? Via mijn vaste leverancier zijn er nog veel meer mogelijkheden, vraag het gerust per e-mail

rode wijn

Mooie vrouw

Lucifer die opbrandt

Of kies je voor de HIT VAN 2022: de strakke Photo Frame, mooi omrand met een lijst!

Dit product wordt enkel aangeboden via De Fotovakvrouw inclusief fotografie.

  • Keuze uit 11 verschillende kleuren lijsten, de lijst en de fotografie wordt volledig afgestemd op jouw interieur. Portret-, natuur of andere fotografie behoort tot de mogelijkheden.
  •  Het team heeft een nieuwe ophangmethode ontwikkeld voor ingelijste prints en geselecteerde wanddecoraties! Voor een professionelere afwerking aan de achterkant , kies je voor de nieuwe zaagtandhanger. Gebruik de verschuifbare zaagtandrand om alles perfect uit te lijnen of voeg je eigen draad of koord toe met de daarvoor bestemde gaten. Deze ophangmogelijkheid is voorzien van 10 mm kunststof stootrubbers om beschadiging van de muur te voorkomen.
  • Formaten vanaf 20x25 cm t/m 75x100 cm
  • Prijzen vanaf €170,- inclusief btw, fotografie en Photo Frame.

Ook een TOPPER: Prism Range

De leverancier heeft een twist gegeven aan het traditionele inlijsten met de Prism Range. Een ingelijste print in zekere zin, maar er is een  naar buiten gekeerde lijst, de Surface. Persoonlijk mijn absolute nummer 2! Een hele aparte uitstraling met de mogelijkheid tot diverse afwerkingen.

  • Formaten van 20x24cm t/m 100x150cm
  • Keuze uit 10 verschillende lijsten, die samen met de fotografie geheel wordt afgestemd op jouw interieur
  • 4 verschillende print finishes, van fotografisch mat tot glans print met 2mm acryl
  • Prijzen vanaf €175,- inclusief btw, fotografie en Prism range lijst

Hoe bestel ik deze laatste twee varianten?

Stuur mij een e-mail en we plannen een afspraak in waarbij het eerste gesprek informatief en kosteloos is.

Vanaf nu leverbaar: Foto op behang

Breng je interieur naar een nieuw level!