Vrouwen VIP Verwendag

Vanuit een diep gevoel de positie van vrouwen te willen versterken en de drang om iets tofs te organiseren vindt er op vrijdag 17 november 2023 dé Vrouwen Vip Verwendag plaats. Na zelf de diepte te hebben doorleefd en nu de reis naar de top te mogen meemaken delen wij graag onze tools met jou. Op deze manier kunnen we de businessvrouw helpen sterker te staan en zo haar doelen helpen bereiken. En zoals je wellicht al weet, dit geldt niet alleen op zakelijk vlak, maar werkt door op persoonlijk vlak. Het één werkt niet zonder het ander.

De glund(e)r factor looks good on you, because everyone's growth is different

Ik heb een team van toppers samengesteld om de drukbezette zakenvrouw een dag voor zichzelf te gunnen. Deze dag ga je ontspannen, lachen, voelen, lekker eten én tegelijkertijd een hernieuwde focus aanbrengen op jouw business. Of je nu in loondienst bent of een eigen bedrijf runt.  Deze krachtige en positieve energie neem je overal mee naartoe, je gaat versteld staan van de resultaten die het met zich meebrengt. Van gedachten naar gevoel naar actie naar het gewenste resultaat. Met de vrijheid het te laten ontstaan in het tempo zoals het leven zich aandient. Bij een minder moment even stilstaan, reflecteren en doorpakken.

Ons hogere doel is: het creëren van een wereld met zelfverzekerde vrouwen die in de zakenwereld het aandeel vrouwen doet groeien

IN HET KORT: Van gedachten naar gevoel. Wat ontstaat er in het moment, welk effect heeft dit op jou? Neem jij de plaats in die je wil? Neem jij de plaats in die je verdient? Wist je dat de vrouw een bron van kracht is? De eerste editie van de Vrouwen Vip Verwendag geeft bewuste diepte aan jouw business en leven. We zoomen in op bewustwording van jouzelf en je werk, gaan je op creatieve wijze voor je bedrijf adviseren, ontvangt een energetische facelift en met minerale make-up worden jouw positieve kanten geaccentueerd. Tot slot fotografeer ik je vanuit rust en heelheid en creëren we in het moment nieuw beeldmateriaal voor jouw business. Deze foto's kun je bedrijfsmatig inzetten voor vele doeleinden. Bovendien word je deze hele dag verwend met lekkere en gezonde hapjes en drankjes, een royale lunch en sluiten we af met een glaasje bubbels!

Na deze dag heb je (nog) meer inzicht in jezelf, weet je wat je kunt toepassen om de juiste klanten aan te trekken of die promotie te halen die bij jou past.

                                                                                                                               lees meer

                                                                        ALLE INFO: Je hebt een goedlopende business, je hebt een mooie baan maar je voelt en weet dat het niet helemaal klopt. Iets is er wat jou tegenhoudt .... waarschijnlijk zijn er te veel gedachten die jou klein houden, of twijfel je aan je eigen kunnen? Denk er maar eens over na, welke overtuigingen heb je meegenomen van jouw familie, die niet eens van jou zijn? Je moet weten, van binnen is jouw hele zijn altijd compleet, liefdevol en zonder grenzen. Hoe kan het dan dat we bang zijn om onszelf te laten zien? Zijn we bang voor een oordeel van een ander? Hoe kan die ander een oordeel hebben als jij werkelijk bent wie je bent? Als jij van binnenuit straalt is het onmogelijk om daar een negatief oordeel tegenover te zetten. Gezien en gewaardeerd te worden om wie we zijn en wat we doen is ons grootste verlangen. Wie of wat houdt jou tegen?

STOP jezelf te vergelijken met de ander. Het heeft geen doel, het trekt jouw energie onnodig omlaag. Jou zien en begrijpen als individu, jouw kwaliteiten naar boven brengen, dat is wat wij voor 4 vrouwen in petto hebben. Vier vrouwen die kiezen voor zichzelf.

Wanneer je vanuit jouw innerlijke zijn gaat stralen weet je zeker dat er ook mensen zullen zijn die hierdoor afstand van je nemen, maar zijn er ook mensen die juist naar je toe gaan komen. Het kan niet anders dan dat mensen resoneren met elkaar en niet iedereen resoneert met jou mee. Daar gebeurt the magic! Mensen die naar JOU toekomen om wie je bent, omdat ze een energetische gelijkheid voelen en zich tot jou voelen aangetrokken.

Hoe meer jij jezelf kunt zijn, des te meer wonderen gebeuren er.

Het is als kiezen voor het wonder dat jij bent. Hierdoor trek je wonderen aan in jouw leven. De juiste mensen, kansen, inzichten noem maar op. Hoe mooi zou het zijn als dat vanzelf gaat? Dat je business ineens vanzelf stroomt, omdat het je wordt gegeven. Inmiddels mogen wij dit zelf ervaren en staan te trappelen om dit te delen met jou. Hoe mooi is het om het groeiproces magisch te laten expanderen? Je gaat optimale resultaten neerzetten die doorwerken voor de langere termijn. Uiteraard afhankelijk van wat jij ermee doet!

Na deze dag weet jij:

 • Waar sta ik nu?
 • Waar wil ik staan?
 • Ik ben het waard om vanuit liefde en kalmte te worden gezien
 • Hoe jij jezelf krachtig presenteert/neerzet en hoe je dat in beeld kunt brengen
 • Voel jij je stralend d.m.v. de energetische behandeling
 • Voel je nóg intenser wie je echt bent en krijg je tools hoe dit in stand te houden
 • Ontvang jij make-up advies met een facechart en wordt je professioneel opgemaakt
 • Ontvang jij beelden van je nieuwe ik met een WOW effect die je kunt inzetten voor jouw presentatie
 • Voel je wat er nog in je verborgen zit en er nog niet uit wil
 • Krijg je enorm veel zin te kiezen voor jezelf en oude patronen te doorbreken
 • Weet je hoe je dat doet op een manier die goed voelt

Je krijgt onze technieken, 'geheimen' en energie waarmee je jouw unieke zelf aan de wereld gaat laten zien. More than any money can buy.

En dat allemaal op een prachtige locatie in het Noorden van Limburg, nét in Brabant: GLUNDR . Zelfs de naam van de locatie laat je al glunderen, ervaar zelf de magic van deze plek.

Deze investering in jezelf is zoals gezegd meer waard dan "any money can buy". Wij houden het toegankelijk en laten het vanuit een mooie resonantie groeien. De eerste editie VVV (vrouwen vip verwendag) is gereserveerd voor 4 vrouwen die vanuit de juiste basis-energie verder willen groeien en ontwikkelen en zo hun expertise en kwaliteiten verder gaan verspreiden. Wij willen de inspiratie als een olievlek gaan verspreiden. Iedere keer als we een vrouw op weg helpen, zal zij minimaal een aantal personen gaan inspireren hetzelfde te doen. Zo creeëren we uiteindelijk een mooiere wereld.

Want to be part of it?

👉 De investering in een start aan een leven met oneindige overvloed is eenmalig €775,- excl. btw. Wanneer je vóór 30 september boekt ontvang je een korting van 10%! Er bestaat de mogelijjkheid te betalen in 4 termijnen, dan vervalt wel de korting. Je betaalt dan 4x  €200,- excl. btw (ietsje meer voor de administratieve kosten). Dit is de ALL-IN prijs waarin alle voorgenoemde onderdelen zijn meegenomen. Besef je dat de eigenlijke waarde veel hoger ligt, een bedrijfsmatige fotoshoot start ongeveer vanaf die prijscategorie, nu krijg je zo veel meer.

Ben jij 1 van de 4 gelukkige dames die durven te investeren in zichzelf? Stuur dan een bericht via onderstaande button en wij nemen contact met je op.

                                   

DISCLAIMER: Wat is het NIET? We gaan jouw niet veranderen, je bent zoals je bent. We gaan je stimuleren om actie te ondernemen om juist díe stappen te zetten die nodig zijn om verder te groeien. Pas op! Jouw leven zou zomaar een andere richting gaan krijgen als je gaat toepassen wat je na deze dag meeneemt, wellicht de richting van jouw dromen. *Geheel afhankelijk van jouw inzet en wil om te groeien.