Ladies Night 2019

Ladies Night 2019 bij Van der Valk Business Centre was een waar succes te noemen.

Voor dit project maak ik graag foto's, ik zie graag vreugde bij mensen en fotografeer dit met veel plezier. Met pijn in de benen en voeten kroop ik 's nachts tevreden in mijn bed.

Van der Valk Sport Centre Stein heeft wederom een geweldige avond bezorgd aan de vrouwen die een kaartje hebben weten te bemachtigen. Van loopbaanadvies en een man (!) die alles wist van sportbeha's tot kleding, sieraden, slippers, tassen, fotografie enz. Alle ingrediënten, inclusief een wijn- en cocktailbar, waren aanwezig om de moderne vrouw te helpen en verwennen.

Ondernemers die op tijd in de weer zijn geweest om de 'vrouwluuj' te verblijden met hun producten, de mannen die de popelende menigte stipt om 19:00 uur binnen lieten en voorzagen van een fris welkomstdrankje en een vrolijke lach op het gezicht van de aanwezigen. Voeg daar bijna tropische temperaturen, een geweldige modeshow en een sublieme sfeer aan toe en het evenement is kort samengevat. 

De eerste 200 (van de 500) deelnemers ontvingen een goodiebag, dus reeds 200 vrouwen kunnen gebruik maken van mijn mooie aanbod voor familiefoto's. Wie wil dat nou niet? Vooral met moederdag in aantocht is dit een buitenkans die zich wellicht niet gaat herhalen.

Story of Your Love was ook aanwezig, intiem maar liefdevol in een hoek waar mensen op hun gemak en zonder opdringerige verkooppraatjes konden kijken en vragen konden stellen. Samen met de overige ondernemers hebben wij ons best gedaan en werd er aan het eind van de avond een loterij gehouden waarbij vele mooie prijzen de deur uit zijn gegaan. Ook ik heb een waardebon verloot t.w.v. maar liefst €100,- !

Hieronder volgt een kleine fotografische impressie