Website opgeleverd! Advocaat Ruben Kool stelt zich voor.

Mr. R.I. Kool begrijpt dat niemand voor zijn lol een advocaat in de arm neemt. Bijstand van een advocaat ontstaat meestal uit nood als je met politie of justitie in aanraking komt. Dan wil je niet een advocaat die altijd haast heeft en uit is op eigen gewin. Helaas is dat vaak het geval waardoor cliënten die een advocaat zoeken zich niet gehoord of begrepen voelen.

Ruben Kool benadert het vak van advocaat anders. Hij heeft oog voor zijn cliënten, bezoekt ze regelmatig, maakt uitgebreid tijd voor ze en gaat niet weg voordat zij de vaak ingewikkelde procedure begrijpen. Een persoonlijke band zorgt er bovendien voor dat de zaak samen met grote bevlogenheid zal worden behandeld. Het beste resultaat voor de cliënt, behaald met behulp van professionele ervaring en kennis, is hierbij uiteraard het einddoel.

Een advocaat die erop is gefocust in gemakkelijke taal alles uit te leggen, niet als een 'man in zwarte toga' maar als mens jou wil helpen. Passende foto's zijn dan wel op zijn plek.

Voor de grap stelde ik voor dat we foto's gingen maken voor het hek van de Geerhorst .... natuurlijk is dat té voor de hand liggend en voegt dit weinig toe aan de sfeer die Ruben wil uitstralen. Maastricht heeft vele fotogenieke plekken, gelukkig kom ik er vaker en wist ik bijna direct een locatie te scouten waar we zowel binnen als buiten foto's konden maken. De toga ging wel mee op de foto. Neem maar een kijkje op zijn website die onlangs online is gegaan: https://advocatenkantoor-kool.nl/

De site is overigens gemaakt door Tim van Oost van het bedrijf Tivano. Het was prettig samenwerken zodat het eindproduct mooi kon aansluiten op de website!