Ieder kwartaal contentmateriaal

Je bedrijf online presenteren is tegenwoordig geen vraag, het is onlosmakelijk verbonden aan onderscheidend ondernemen. Het is je folder waarin je jouw bedrijf optimaal presenteert. Een eigen beeldbank met foto's van jou, je personeel en je diensten of producten wat helpt om je te positioneren in de markt. Dit maakt dat wanneer je een online bericht wil plaatsen, niet nog eens hoeft te zoeken naar het 'plaatje bij het praatje'. Daarbij houden wij mensen van authenticiteit, jezelf zijn. Jezelf laten zien, of je dit nu fijn vind of niet, het hoort bij ondernemen. 

Veel ondernemers willen wel zichtbaar zijn en weten vervolgens niet wat ze willen posten. Juist in die gevallen helpt de foto je aan het onderwerp, keer op keer heeft zich dit bewezen bij verschillende ondernemers, van coaches tot (chef-) koks.

Gaandeweg heb ik mooie pakketten samengesteld om jou gemak te bezorgen zo breed als je maar wil. Uiteindelijk wil jij bezig zijn met je vak en het aansturen van je bedrijf! Met een team van specialisten om mij heen ontzorg ik je graag van 'A' naar 'B' en indien gewenst tot 'Z'.

Afgestemd op het seizoen, afgestemd op jouw ontwikkeling van dat moment, afgestemd op bewust-zijn.

Wat houdt het in?

Om een goed 'beeld' te krijgen wie jij bent en welke richting je op wil gaan hebben we altijd een gesprek. Onder het genot van een kop thee/koffie (met of zonder Limburgse vlaai), in quartantaine tijd online, ontstaat er gaandeweg een beeld. Hierin wordt duidelijk waar we de foto's gaan maken, waarvan en wat er nodig is. Na de uitwerking hiervan ontvang jij een voorstel in woord en beeld. Wanneer je dit hebt goedgekeurd prikken we een datum en gaan we aan de slag!

Hoeveel tijd kost het mij?

Het intake gesprek neemt 1 uur in beslag. Al naar gelang het pakket ben je 1 uur kwijt aan de fotografie tot maximaal een dag. De rest is 'up to you'.

Hoe lang kan ik met de foto's vooruit?

Zo lang als je wil. De bestanden worden in webresolutie geleverd en ik adviseer je bij verandering van visie, groei en/of uiterlijk nieuwe foto's te laten maken. De meeste mensen beginnen daarom met kleinere pakketten, zodat je ruimte overhoudt voor nieuwe foto's wanneer dat nodig is. Veel ondernemers kiezen voor kwartaalpakketten, zodat ze de foto's gerelateerd aan het seizoen kunnen plaatsen. Een kwartaalpakket wordt op maat gemaakt en aangeboden, al naar gelang de gewenste fotografie en levering. Gaandeweg krijg je dan een rijkelijk gevulde eigen beeldbank waar je lang gebruik van kunt maken.

Wat zeggen ondernemers?

Boh, ik sta versteld van het aantal mooie foto's! , Het betaalt zich vanzelf terug , Die eigen beeldbank is een groot genot en ik krijg veel positieve reacties


Intake gesprek bij de Fotovakvrouw (voorlopig online) - uitwerking en aanlevering van het plan - fotografie 1 uur - post productie eenvoudig - 10 foto's in webresolutie - uit te breiden met meer foto's naar keuze, vormgeving en teksten - hogere resolutie tegen meerprijs - inclusief licentie eigen gebruik.

Intake gesprek bij de Fotovakvrouw (voorlopig online) - gezamenlijke brainstorm met diverse voorstellen contentplan - uitwerking plan - fotografie 2 uur - post productie eenvoudig - 20 foto's in webresolutie - uit te breiden met meer foto's naar keuze, vormgeving, teksten en contentplanning - hogere resolutie tegen meerprijs - inclusief licentie eigen gebruik. Met dit pakket kun je minimaal 3 tot 12 maanden vooruit.

Intake gesprek op jouw locatie (onder de geldende maatregelen) - brainstorm met team - voorstel contentplan - uitwerking plan in hand-out - fotografie 4 uur | -portret, -product, en sfeerfoto's| - post productie in eigen huisstijl - alle benodigde foto's in webresolutie - uit te breiden met vormgeving in eigen huisstijl, teksten op maat en contentplanning - hogere resolutie tegen meerprijs - inclusief licentie eigen gebruik. Met dit pakket word je voorzien van beeldmateriaal voor het hele jaar.

Prijzen zijn excl. btw, op alle diensten zijn de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van toepassing, te vinden in de footer van deze website.