Visual marketing is really just flirting.

Je online presentatie is zeker zo belangrijk als het werk dat je aflevert. Goede foto's op je website genereren voor 75% meer bezoekers, de tekst is ook belangrijk, maar mensen bekijken eerst het 'plaatje'. Daarna gaan ze pas verder lezen. Belangrijk is dat de sfeer aansluit op jouw visie van je bedrijf. Op die manier trek je de juiste klanten en opdrachten aan.

Conceptuele fotografie gaat verder dan het maken van een foto. Creatief en meedenkend met jouw uitstraling en werk ontstaat een beeld in mijn hoofd. Daar zoeken we de beste locatie bij en ik zorg voor authentiek fotomateriaal. 

Ik hou als timmermansdochter van mensen, echt vakwerk en techniek. Een combinatie tussen die drie is mijn ideale opdracht. Ambacht, de mens achter de machine, productieprocessen, bedrijfsportretten van directie en personeel. Ik leg het graag vast. Producten in een zodanige sfeer vastleggen dat de doelgroep dit aanspreekt en leidt tot verkoop maakt mij en de ontvanger entousiast! Hierbij leer ik je graag hoe zelf je een product in een witte omgeving fotografeert en verzorg ikzelf de belangrijke sfeerbeelden voor jouw bedrijf.

Mooie cameratechnieken, de juiste lens en het juiste licht. Met veel interesse duik ik in jouw beroep, product en werkplek. Dat komt terug in beeld.

Bedrijven waarvoor ik fotowerk heb geleverd zijn o.a. Omnibuzz, OCI-Nitrogen , Hakoena, Biej de Tant, Lenco Benelux BV, Kitchen Solutions, Wonderwall Studio's, Diamo realisatie en vele ZZP'ers door de hele Euregio. Ook werk ik samen met een team van specialisten om grote bedrijven te ontzorgen van A tot Z. Een mooi project waar in 2019 aan is gewerkt was voor euPRevent|EMR / euPrevent SCF waar het thema 'Ouderdomsdepressie' Euregionaal onder de aandacht wordt gebracht. Een bijzonder waardevol boek is het resultaat, de fotografie heb ik mogen verzorgen.

Een kleine greep uit mijn portfolio kun je hier bekijken. Klik op de foto voor een grotere (kleur-)weergave. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen en meer werk zien? Neem dan contact met mij op.

Omnibuzz
Landgoed kasteel Limbricht
Xella, Echt
Diamo
Schoenmakerij
Wellcoll
Electrotechniek
Mainsupport
Sabic Sittard
TranceVorm coaching, ontwerp banner
Wellcoll
Bedrijfsportret drukkerij L'Ortye
Schmeits Websolutions
Fingerfood
team Biej de Tant
RZ Bandenservice
Lassen
Xella B.V.
Zaag
Garage Boss