De essentie van je bedrijf gevisualiseerd in foto's. Vakwerk vakkundig in beeld.

Je online presentatie is zeker zo belangrijk als het werk dat je aflevert. Goede foto's op je website genereren voor 75% meer bezoekers, de tekst is ook belangrijk, maar mensen bekijken eerst het 'plaatje'. Daarna gaan ze pas verder lezen. Belangrijk is dat de sfeer aansluit op jouw visie van je bedrijf. Op die manier trek je de juiste klanten en opdrachten aan.

Conceptuele fotografie gaat verder dan het maken van een foto. Creatief en meedenkend met jouw uitstraling en werk ontstaat een beeld in mijn hoofd. Daar zoeken we de beste locatie bij en ik zorg voor authentiek fotomateriaal. 

Ik hou als timmermansdochter van mensen, echt vakwerk en techniek. Een combinatie tussen die drie is mijn ideale opdracht. Ambacht, de mens achter de machine, productieprocessen, bedrijfsportretten van directie en personeel. Ik leg het graag vast.

Mooie cameratechnieken, de juiste lens en het juiste licht. Met veel interesse duik ik in jouw beroep en werkplek. Dat komt terug in beeld.

Bedrijven waar ik regelmatig werkzaam ben zijn o.a. Omnibuzz, OCI-Nitrogen, MAINsupport B.V., Hakoena en vele ZZP'ers door de hele Euregio. Ook werk ik samen met een team van specialisten om grote bedrijven te ontzorgen van A tot Z. Een mooi project waar in 2019 aan is gewerkt was voor euPRevent|EMR / euPrevent SCF waar het thema 'Ouderdomsdepressie' Euregionaal onder de aandacht wordt gebracht. Een bijzonder waardevol boek is het resultaat, de fotografie heb ik mogen verzorgen.

Het meest recente project waaraan ik op meerdere vlakken meewerk is voor de ZZP-fabriek in Maastricht. 

Klik op de foto voor een grotere (kleur-)weergave

Omnibuzz
Landgoed kasteel Limbricht
Xella, Echt
Schoenmakerij
Wellcoll
Electrotechniek
Mainsupport
Sabic Sittard
TranceVorm coaching, ontwerp banner
Wellcoll
Brood
Broodje mozerella
Fingerfood
Brood