De essentie van je bedrijf gevisualiseerd in foto en/of film. Vakwerk vakkundig in beeld.

De online presentatie is zeker zo belangrijk als het werk dat je aflevert. Goede foto's op je website genereren voor 75% meer bezoekers, de tekst is evenzo belangrijk, maar mensen bekijken eerst het 'plaatje'. Daarna gaan ze pas verder lezen. Belangrijk is dat de sfeer aansluit op de visie van jouzelf en je bedrijf. Op die manier trek je de juiste klanten en opdrachten aan.

Conceptuele fotografie gaat verder dan het maken van een foto ... Creatief en meedenkend in de persoon en de visie van het bedrijf ontstaat een beeld in mijn hoofd. Daar zoeken we de beste locatie bij en ik zorg voor authentiek fotomateriaal. We gaan de diepte in.

Ik hou als timmermansdochter van mensen, echt vakwerk en techniek. Een combinatie tussen die drie is mijn ideale opdracht. Ambacht, de mens achter de machine, productieprocessen, bedrijfsportretten van directie en personeel, alles komt aan mijn oog voorbij.

Mooie cameratechnieken, de juiste lens en het juiste licht. Met veel interesse connecten met de ander en zijn/haar beroep. Die weerspiegeling komt terug in beeld ...

Bedrijven waar De Fotovakvrouw regelmatig werktzaam is zijn o.a. Omnibuzz, OCI-Nitrogen, MAINsupport B.V., Hakoena en vele ZZP'ers door de hele Euregio. Ook werkt De Fotovakvrouw samen met een team van specialisten om grote bedrijven te ontzorgen van A tot Z. Het meest recente project waar aan wordt gewerkt is voor euPRevent|EMR / euPrevent SCF waar het thema 'Ouderdomsdepressie' Euregionaal onder de aandacht wordt gebracht.

Klik op de foto voor een grotere weergave

Omnibuzz
Landgoed kasteel Limbricht
Xella, Echt
Schoenmakerij
Wellcoll
Electrotechniek
Mainsupport
Rosel Heim
Sabic Sittard
TranceVorm coaching, ontwerp banner
Wellcoll
Hakoena Vlees
Brood
Broodje mozerella
Fingerfood
Brood