De essentie van je bedrijf gevisualiseerd in foto en/of film. Vakwerk vakkundig in beeld.

De online presentatie is zeker zo belangrijk als het werk dat je aflevert. Goede foto's op je website genereren voor 75% meer bezoekers, de tekst is evenzo belangrijk, maar mensen bekijken eerst het 'plaatje'. Daarna gaan ze pas verder lezen. Belangrijk is dat de sfeer aansluit op de visie van jouzelf en je bedrijf. Op die manier trek je de juiste klanten en opdrachten aan.

Conceptuele fotografie gaat verder dan het maken van een foto ... Creatief en meedenkend in de persoon en de visie van het bedrijf ontstaat een beeld in mijn hoofd. Daar zoeken we de beste locatie bij en ik zorg voor authentiek fotomateriaal. We gaan de diepte in.

Hierbij altijd vragend: wat wil je uitstralen? Want je bereikt uiteindelijk datgene wat je wil aantrekken.

Ik hou als timmermansdochter van mensen, echt vakwerk en techniek. Een combinatie tussen die drie is mijn ideale opdracht. Ambacht, de mens achter de machine, productieprocessen, bedrijfsportretten van directie en personeel, alles komt aan mijn oog en lenzen voorbij.

Mooie cameratechnieken, de juiste lens en het juiste licht. Met veel interesse connecten met de ander en zijn/haar beroep. Die weerspiegeling komt terug in beeld ...

Hierbij hanteer ik richtprijzen. Geen enkele opdracht is hetzelfde, dus lever ik offertes op maat, net zoals mijn fotografie maatwerk is voor jouw bedrijf.

Omnibuzz
Landgoed kasteel Limbricht
Xella, Echt
Schoenmakerij
Wellcoll
Electrotechniek
Mainsupport
Rosel Heim
Sabic Sittard
TranceVorm coaching, ontwerp banner
Wellcoll
Hakoena Vlees