REVIEWS

Reviews, wie wil ze niet hebben? Ik wel, ik vraag ook altijd om een eerlijke review van jouw ervaring met mij en mijn werk. Het geeft een eerlijk beeld en laat je zien of het bedrijf betrouwbaar is en wat je kunt verwachten. Een review op Google werkt voor mij het beste, hier kan ik zelf niets aan veranderen. Ik kreeg zelfs ooit een review van iemand waarvoor ik niet eens heb gefotografeerd. Alleen het telefonische contact vond zij een review waard.

Natuurlijk werk ik eraan om die 5 sterren te krijgen, maar het kan zomaar zijn dat er een sterretje minder wordt gegeven. Het maakt niets uit, zolang het maar eerlijk is. Daarnaast nodigt het mij uit verbeteringen door te voeren in de klantbeleving. Je bent immers nooit te oud om wat nieuws te leren of bij te sturen waar het nodig is. En soms heb ik gewoon mijn dag niet.

Onlangs kreeg ik een review die niet op Google staat, maar waar ik op LinkedIn mee werd verrast. Wat ik zelf niet kan uitleggen, je kunt het niet zien, wil ik deze graag even uitlichten. Het is namelijk een prachtige beschrijving van wat ik met mensen doe. Een pure ervaring met mij wanneer jij jouw vertrouwen aan mij geeft.

Aan deze review is niets toe te voegen, ik stel me in het vervolg voor als

De magnetron met quick defrost functie 😉