Projecten

Workshop Natuurfotografie Basis

Wil jij leren hoe je jouw camera instelt om dat perfécte plaatje te kunnen maken? Van landschappen tot bloemen, vogels en insecten, al het moois wat de natuur ons kan bieden gaan we fotograferen. Daarbij leer ik je de camera juist te gebruiken en daarna gaan we gelijk praktijkervaring opdoen. Het is mijn missie om de focus te leggen op dat wat er aanwezig is en als mooi wordt ervaren. Je hebt geen kennis nodig, alleen een camera die je ook van de automatische stand kunt afhalen.
lees meer >>

Website opgeleverd! Advocaat Ruben Kool stelt zich voor.

Advocatenkantoor Kool, gespecialiseerd in strafrecht en detentierecht, benaderde mij een tijdje geleden voor het maken van foto's voor de website en andere doeleinden. Na een kennismakingsgesprek in het kantoor werd een concept bedacht wat zowel zakelijk als persoonlijk past als de schoen van assepoester! Hierdoor verliep de Fotoshoot soepel en vlot.
lees meer >>

Ladies Night 2019

Een kort verslag en een greep uit de foto's die de sfeer weergeven van de succesvolle Ladies Night bij Van der Valk, 29 maart jl.
lees meer >>

Limburgse Maedjes

Vrouwen van 40 jaar en ouder. Ieder geportretteerd zoals ze zijn. Krachtig, mooi en zonder oordeel. "een stukje meer verbinding onder elkaar en mensen uit verschillende hoeken van Limburg leren kennen" Aparte portretten op aparte materialen
lees meer >>