Sfeervolle productfoto's

Productfoto's in een zodanige sfeer neerzetten dat dit leidt tot een betere online verkoop? Daar gaat het om. Natuurlijk moet het product goed zichtbaar zijn, in zijn originele kleur en tot in alle details. Echter zit er meestal in deze foto's geen sfeer. De kijker moet een sterke verbeeldingskracht hebben om te kunnen bepalen hoe dit bij hem of haar uit gaat zien. Eenmaal gefotografeerd in het gebruik, voorzien van mooi licht en die twist van de vakvrouw roept een gevoel op. De combinatie van de juiste textuur, structuur, kleurweergave en sfeer fotografeer ik voor diverse bedrijven en sectoren.
lees meer >>

Business Branding

Ben je een echte ondernemer en vastbesloten op te vallen in jouw branche? Wil jij onderscheid maken met jouw bedrijf en ben je je bewust van de waarde van professioneel beeldmateriaal en wat beeld jou allemaal kan brengen? Dan is personal branding, visuele merkstrategie oftewel Business Branding de juiste stap om te nemen!
lees meer >>

Auw Luujkes

In het voorjaar van 2020, nog vlák voor de lockdown sprak ik tijdens een radio-interview uit dat mijn volgende expositie wel eens over oudere mensen zou kunnen gaan. "Auw Luujkes" was geboren.
lees meer >>

Terugblik expositie Limburgse Maedjes

Een terugblik op een zeer geslaagde expositie, welke ondanks het Covid-19 virus nog maar nét door kon gaan. Boven verwachting vele bezoekers, mooi verdeeld over het hele weekend zodat we niet met te veel mensen tegelijk binnen waren. Mooie reacties, onverwachte bezoeken en weer genoeg inspiratie voor een volgende expositie!
lees meer >>

Tarieven Bruidsfotografie Sittard-Geleen-Limburg

Als fotograaf in Sittard-Geleen, Limburg fotografeer ik koppels die een verbinding met elkaar aangaan, vaak voor de tweede keer. Levenservaringen, samengestelde gezinnen en vooral bewuste, echte liefde leg ik vast in beeld. Leeftijd speelt geen rol. Dit resulteert in een beeldend verhaal dat iedere keer weer de glimlach op jouw gezicht tovert! Geen enkele bruiloft is hetzelfde, ik lever offertes op maat afhankelijk van jullie wensen. Kijk hier verder voor een richtlijn in de tarieven.
lees meer >>

Limburgse Maedjes

Vrouwen van 40 jaar en ouder. Ieder geportretteerd zoals ze zijn. Krachtig, mooi en zonder oordeel. "een stukje meer verbinding onder elkaar en mensen uit verschillende hoeken van Limburg leren kennen" Verwacht geen moderne kunst, zonder oordeel kijken is de kunst, toch?
lees meer >>

Workshop Natuurfotografie Basis

Wil jij leren hoe je jouw camera instelt om dat perfécte plaatje te kunnen maken? Van landschappen tot bloemen, vogels en insecten, al het moois wat de natuur ons kan bieden gaan we fotograferen. Daarbij leer ik je de camera juist te gebruiken en daarna gaan we gelijk praktijkervaring opdoen. Het is mijn missie om de focus te leggen op dat wat er aanwezig is en als mooi wordt ervaren. Je hebt geen kennis nodig, alleen een camera die je ook van de automatische stand kunt afhalen is al voldoende. We fotograferen dus niet met onze telefoon!
lees meer >>

Website opgeleverd! Advocaat Ruben Kool stelt zich voor.

Advocatenkantoor Kool, gespecialiseerd in strafrecht en detentierecht, benaderde mij een tijdje geleden voor het maken van foto's voor de website en andere doeleinden. Na een kennismakingsgesprek in het kantoor werd een concept bedacht wat zowel zakelijk als persoonlijk past als de schoen van assepoester! Hierdoor verliep de Fotoshoot soepel en vlot.
lees meer >>