Vrouwen VIP Verwendag

Van gedachten naar gevoel. Wat ontstaat er in het moment, welk effect heeft dit op jou? De eerste editie van de Vrouwen Vip Verwen dag, georganiseerd door Petra Niessen en haar team van Topvrouwen, geeft bewuste diepte aan jouw business en leven. We zoomen in op bewustwording van jouzelf en je werk, gaan je op creatieve wijze voor je bedrijf adviseren, ontvangt een energetische facelift en met minerale make-up worden jouw positieve kanten geaccentueerd waarna je krachtig, mooi en zelfverzekerd op de foto wordt gezet in diverse settings. Deze foto's kun je bedrijfsmatig inzetten voor vele doeleinden!
lees meer >>

REVIEWS 🥰

Reviews, wie wil ze niet hebben? Ik wel, ik vraag ook altijd om een eerlijke review van jouw ervaring met mij en mijn werk. Het geeft een eerlijk beeld en laat je zien of het bedrijf betrouwbaar is en wat je kunt verwachten. Een review op Google werkt voor mij het beste, hier kan ik zelf niets aan veranderen.
lees meer >>

Energieke portretfoto 2023

Is jouw profielfoto helemaal "2022" en ben je in het nieuwe jaar toe aan een nieuwe? Dan heb ik goed nieuws! Zaterdag 14 januari is er een profielfoto-middag georganiseerd en na de laatste update is deze volgeboekt!
lees meer >>

Bedrijfsfotografie & Brandingstrajecten

Bedrijfsfotografie en brandingstrajecten zijn momenteel veelgevraagde opdrachten die ik vol enthousiasme visueel vervul door middel van kwalitatieve en authentieke foto's. Veel nieuwe klanten vragen dan ook of ik iets kan laten zien, zodat ze kunnen bepalen of de stijl bij hun past. Vandaar dit bericht. Wees je er wel van bewust dat ieder project zijn eigen karakter heeft en krijgt en geen enkel bedrijf hetzelfde is. Brandingstrajecten worden op maat geleverd.
lees meer >>

Stijlvolle, exclusieve Personal Branding Fotoshoot

Stel je voor, een prachtig penthouse, stijlvol ingericht, voorzien van een keuken en alles erop en eraan. Een stijl die perfect aansluit bij jouw business. Je onderneemt vanuit Limburg door het hele land en zelfs daarbuiten. Je ziet altijd prachtige foto’s voorbij komen van collega business babes, veelal gemaakt in de Randstad. Daar is niets mis mee, maar het kan ook in Limburg! Sfeervolle beelden, je waant je in buitenlandse sferen met de mogelijkheden voor foodfoto’s, portretfoto’s, zakelijke foto’s en nog veel meer. Wat ontstaat er in het moment, hoe mooier wordt het dan dit?
lees meer >>

Mijn werk aan de muur

Fotowerk wat té mooi is om alleen op mijn harde schijf te laten staan. Het is nu te koop via Werk aan de Muur! Kies uit diverse stijlen, formaten en mogelijkheden. Mocht het formaat of de gewenste optie er niet tussen staan, neem dan persoonlijk contact met mij op en bespreek de bijna oneindige mogelijkheden.
lees meer >>

Visuele communicatie | Campagne fotografie Myopie

Het Myopie Xpert Center van Nederland, onderdeel van Eye Care For You, benaderde mij om een campagne in beeld te ontwikkelen waarmee ze awareness willen creëren voor myopie bij kinderen. Aandacht geven aan een steeds groter groeiend probleem bij kinderen, namelijk bijziendheid als gevolg van de vele uren kijken naar een schermpje of andere gadgets dichtbij. Deze bijziendheid op jonge leeftijd kan op latere leeftijd grote problemen met zich mee brengen. Een grote sterkte in brillenglazen is één, maar er kan ook netvliesloslating ontstaan of men kan zelfs blind worden.
lees meer >>

Sfeervolle productfoto's

Productfoto's in een zodanige sfeer neerzetten dat dit leidt tot een betere online verkoop? Daar gaat het om. Natuurlijk moet het product goed zichtbaar zijn, in zijn originele kleur en tot in alle details. Echter zit er meestal in deze foto's geen sfeer. De kijker moet een sterke verbeeldingskracht hebben om te kunnen bepalen hoe dit bij hem of haar uit gaat zien. Eenmaal gefotografeerd in het gebruik, voorzien van mooi licht en die twist van de vakvrouw roept een gevoel op. De combinatie van de juiste textuur, structuur, kleurweergave en sfeer fotografeer ik voor diverse bedrijven en sectoren.
lees meer >>

Business Branding

Ben je een echte ondernemer en vastbesloten op te vallen in jouw branche? Wil jij onderscheid maken met jouw bedrijf en ben je je bewust van de waarde van professioneel beeldmateriaal en wat beeld jou allemaal kan brengen? Dan is personal branding, visuele merkstrategie oftewel Business Branding de juiste stap om te nemen!
lees meer >>

Auw Luujkes

In het voorjaar van 2020, nog vlák voor de lockdown sprak ik tijdens een radio-interview uit dat mijn volgende expositie wel eens over oudere mensen zou kunnen gaan. "Auw Luujkes" was geboren.
lees meer >>

Terugblik expositie Limburgse Maedjes

Een terugblik op een zeer geslaagde expositie, welke ondanks het Covid-19 virus nog maar nét door kon gaan. Boven verwachting vele bezoekers, mooi verdeeld over het hele weekend zodat we niet met te veel mensen tegelijk binnen waren. Mooie reacties, onverwachte bezoeken en weer genoeg inspiratie voor een volgende expositie!
lees meer >>

Limburgse Maedjes

Vrouwen van 40 jaar en ouder. Ieder geportretteerd zoals ze zijn. Krachtig, mooi en zonder oordeel. "een stukje meer verbinding onder elkaar en mensen uit verschillende hoeken van Limburg leren kennen" Verwacht geen moderne kunst, zonder oordeel kijken is de kunst, toch?
lees meer >>

Workshop Natuurfotografie Basis

Wil jij leren hoe je jouw camera instelt om dat perfécte plaatje te kunnen maken? Van landschappen tot bloemen, vogels en insecten, al het moois wat de natuur ons kan bieden gaan we fotograferen. Daarbij leer ik je de camera juist te gebruiken en daarna gaan we gelijk praktijkervaring opdoen. Het is mijn missie om de focus te leggen op dat wat er aanwezig is en als mooi wordt ervaren. Je hebt geen kennis nodig, alleen een camera die je ook van de automatische stand kunt afhalen is al voldoende. We fotograferen dus niet met onze telefoon!
lees meer >>

Website opgeleverd! Advocaat Ruben Kool stelt zich voor.

Advocatenkantoor Kool, gespecialiseerd in strafrecht en detentierecht, benaderde mij een tijdje geleden voor het maken van foto's voor de website en andere doeleinden. Na een kennismakingsgesprek in het kantoor werd een concept bedacht wat zowel zakelijk als persoonlijk past als de schoen van assepoester! Hierdoor verliep de Fotoshoot soepel en vlot.
lees meer >>