Nieuws & Informatie

nb: Het is een hele eer als je mijn foto's en teksten waardeert en eventueel deelt. Breng me wel even op de hoogte. Foto's zonder toestemming gebruiken is schending van het auteursrecht. Teksten kopiëren zonder voorafgaande toestemming is plagiaat. Bij overtreding van beide ontvang je de factuur zoals deze op dat moment rechtsgeldig is. Een simpel telefoontje of email bericht kan alles voorkomen.

Auw Luujkes

In het voorjaar van 2020, nog vlák voor de lockdown sprak ik tijdens een radio-interview uit dat mijn volgende expositie wel eens over oudere mensen zou kunnen gaan. "Auw Luujkes" was geboren.
lees meer >>

Terugblik expositie Limburgse Maedjes

Een terugblik op een zeer geslaagde expositie, welke ondanks het Covid-19 virus nog maar nét door kon gaan. Boven verwachting vele bezoekers, mooi verdeeld over het hele weekend zodat we niet met te veel mensen tegelijk binnen waren. Mooie reacties, onverwachte bezoeken en weer genoeg inspiratie voor een volgende expositie!
lees meer >>

Tarieven Bruidsfotografie Sittard-Geleen-Limburg

Als fotograaf in Sittard-Geleen, Limburg fotografeer ik koppels die een verbinding met elkaar aangaan, vaak voor de tweede keer. Levenservaringen, samengestelde gezinnen en vooral bewuste, echte liefde leg ik vast in beeld. Leeftijd speelt geen rol. Dit resulteert in een beeldend verhaal dat iedere keer weer de glimlach op jouw gezicht tovert! Geen enkele bruiloft is hetzelfde, ik lever offertes op maat afhankelijk van jullie wensen. Kijk hier verder voor een richtlijn in de tarieven.
lees meer >>

Ieder kwartaal contentmateriaal

Je bedrijf online presenteren is tegenwoordig geen vraag, het is onlosmakelijk verbonden aan onderscheidend ondernemen. Het is je folder waarin je jouw bedrijf optimaal presenteert. Een eigen beeldbank met foto's van jou, je personeel en je diensten of producten wat helpt om je te positioneren in de markt. Dit maakt dat wanneer je een online bericht wil plaatsen, niet nog eens hoeft te zoeken naar het 'plaatje bij het praatje'!
lees meer >>

Limburgse Maedjes

Vrouwen van 40 jaar en ouder. Ieder geportretteerd zoals ze zijn. Krachtig, mooi en zonder oordeel. "een stukje meer verbinding onder elkaar en mensen uit verschillende hoeken van Limburg leren kennen" Verwacht geen moderne kunst, zonder oordeel kijken is de kunst, toch?
lees meer >>

Workshop Natuurfotografie Basis

Wil jij leren hoe je jouw camera instelt om dat perfécte plaatje te kunnen maken? Van landschappen tot bloemen, vogels en insecten, al het moois wat de natuur ons kan bieden gaan we fotograferen. Daarbij leer ik je de camera juist te gebruiken en daarna gaan we gelijk praktijkervaring opdoen. Het is mijn missie om de focus te leggen op dat wat er aanwezig is en als mooi wordt ervaren. Je hebt geen kennis nodig, alleen een camera die je ook van de automatische stand kunt afhalen is al voldoende. We fotograferen dus niet met onze telefoon!
lees meer >>

Website opgeleverd! Advocaat Ruben Kool stelt zich voor.

Advocatenkantoor Kool, gespecialiseerd in strafrecht en detentierecht, benaderde mij een tijdje geleden voor het maken van foto's voor de website en andere doeleinden. Na een kennismakingsgesprek in het kantoor werd een concept bedacht wat zowel zakelijk als persoonlijk past als de schoen van assepoester! Hierdoor verliep de Fotoshoot soepel en vlot.
lees meer >>

Ladies Night 2019

Een kort verslag en een greep uit de foto's die de sfeer weergeven van de succesvolle Ladies Night bij Van der Valk, 29 maart jl.
lees meer >>