Bedrijfsfotografie voor wie?

De bedrijven waarvoor ik werkzaam ben of ben geweest zijn zeer divers en komen uit diverse branches. Zo zijn diverse B.V.'s, MKB's en ZZP'ers door mij voorzien van sfeervolle bedrijfsfotografie. Fotografie van het pand, het interieur, portretten van directie en/of personeel alsook productfoto's in een sfeervolle omgeving. Na ons eerste gesprek volgt een offertevoorstel, bij goedkeuring wordt een plan opgesteld waarbij duidelijk is wat er gaat worden gefotografeerd en wat er van beide kanten wordt verwacht. Daarnaast wordt een profielschets gemaakt, voor wie wordt het beeld gecreëerd?  Ben je akkoord? Dan is het alleen nog maar achterover leunen, want vanaf dat moment loopt alles op rolletjes. Ik bereid het voor, communiceer en regel alles tot in de kleinste details.

Bij de bedrijfsfotografie wordt gebruik gemaakt van een stukje psychologie en neuromarketing, zodat het beeld absoluut de aandacht krijgt in de volle "sea of sameness".

Bedrijfsfotografie wordt voor veel ZZP'ers ook wel Branding Fotografie genoemd. De fotografie hiervan geeft jouw merk en je persoonlijkheid weer wat jou uniek maakt. Een branding fotoshoot is dan ook geen overbodige luxe, het draagt bij aan een succesvol merk en zal de juiste klanten aantrekken.

The purpose of brand purpose

Het doel van een merk is het 'waarom' van een bedrijf - de reden van bestaan ​​en de zaken waar het voor staat. Dit 'waarom' heeft meestal te maken met de klanten die het bedient en de marktniche die het wil vullen. We gaan dan ook niet eerder aan de slag dan wanneer het doel van de fotografie duidelijk is en jouw visuele voorstel is goedgekeurd!

Bedrijven die je zijn voorgegaan:

Van der Valk hotel Venlo, Ecoled Systems, Alfa Bier, Educom Detacom (in ontwikkeling), Lenco B.V., Goossens Vastgoed, DAMA Truckinterior, Darwin Brasserie, Vitech Parts B.V., Nederlands Conflictinstituut, Gemeente Sittard-Geleen, Janssen Metaal B.V., Nieuwenhuis IT & Connectivity B.V. , Eye Care For YouDiamo Realisatie, De Duurzame Jongens, Lingerie Mystique, Hypotheekshop Geleen, Voor de Zaak Advocaten, Haan Optiek, Financieel Plusz, Hakoena Vlees, Dancohr B.V. Omnibuzz (doorlopend), Mediahuis Limburg, Restaurant Biej de Tant, coaches en nog veel meer .... zie een klein deel in het portfolio onder "Specialisaties"