Bedrijfsfotografie voor wie?

De bedrijven waarvoor ik werkzaam ben of ben geweest zijn zeer divers en komen uit diverse branches. Zo zijn grote B.V.'s, MKB en ZZP'ers door mij voorzien van sfeervolle bedrijfsfotografie. Fotografie van het pand, het interieur, portretten van directie en/of personeel alsook productfoto's in een sfeervolle omgeving. Na ons eerste gesprek volgt een offertevoorstel, bij goedkeuring wordt een plan opgesteld waarbij duidelijk is wat er gaat worden gefotografeerd en wat er van beide kanten wordt verwacht.

Bij de bedrijfsfotografie wordt gebruik gemaakt van een stukje psychologie en neuromarketing, zodat het beeld absoluut de aandacht krijgt in de volle "sea of sameness".

Bedrijfsfotografie wordt voor veel ZZP'ers ook wel Branding Fotografie genoemd. De fotografie hiervan geeft jouw merk en je persoonlijkheid weer wat jou uniek maakt. Een branding fotoshoot is dan ook geen overbodige luxe, het draagt bij aan een succesvol merk en zal de juiste klanten aantrekken. Bekijk via deze link wat dit voor jou inhoudt.

The purpose of brand purpose

Het doel van een merk is het 'waarom' van een bedrijf - de reden van bestaan ​​en de dingen waar het voor staat. Dit 'waarom' heeft meestal te maken met de klanten die het bedient en de marktniche die het wil vullen.

We gaan dan ook niet eerder aan de slag dan wanneer het doel van de fotografie duidelijk is en jouw visuele voorstel is goedgekeurd!

Bedrijven die je zijn voorgegaan:

Educom Detacom (nog in ontwikkeling), Lenco B.V., Restaurant Biej de Tant, Goossens Vastgoed, Vitech Parts B.V., Nederlands Conflictinstituut, Janssen Metaal B.V., Nieuwenhuis IT & Connectivity B.V. , Eye Care For YouDiamo Realisatie, De Duurzame JongensRestuarant Pura, Lingerie Mystique, Haan Optiek, Financieel Plusz, Hakoena Vlees, Dancohr B.V., OCI Nitrogen, Omnibuzz (doorlopend), coaches en nog veel meer .... zie een klein deel in het portfolio onder "Specialisaties"