Let's connect

Hoe kan ik je helpen?

Super tof dat je met mij in contact wilt komen. Wil je meer weten? Of heb je gewoon eens behoefte aan iemand die met je meekijkt naar je beeldbank? Ik ga graag met je in gesprek, online maar veel liever offline.

 

Bellen?

Meestal direct bereikbaar zonder keuzemenu of wachtrij
+31(0)6 28 06 26 95

Mailtje versturen?

Je krijgt vrijwel altijd binnen een paar uur een antwoord

connect@defotovakvrouw.nl

Afspraak op kantoor 

Bosweg 57, 6163 AM, Geleen
routebeschrijving

Protocol Covid-19 fotografiesector

Een fotograaf moet ‘Corona-proof’ kunnen werken. De beroepsorganisatie voor professionele fotografen, Dutch Photographers (DuPho), heeft dit protocol opgesteld om daarbij te helpen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM. Op basis van de RIVM-adviezen zijn verschillende landelijke protocollen opgesteld door de Rijksoverheid, beroepsorganisaties en werkgevers- en werknemersorganisaties. De fotografie sluit bij die protocollen aan. Als de maatregelen van de overheid of de inzichten van het RIVM veranderen, volgen fotografen de gewijzigde protocollen. Lees HIER meer.

Overige gegevens

kvk - 66072948

btw nummer - NL001833465B43

I.v.m. de wet AVG geef je door het sturen van een mail of het bellen naar mijn telefoon toestemming om je gegevens te gebruiken voor de aanvraag van een opdracht of het leggen van contact. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens de privacy verklaring kun je HIER downloaden.

 

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org