Dit ben ik

Petra Niessen: zakelijke fotograaf

Geef mij een camera en ik fotografeer. Het liefst de mens, maar ik word ook heel blij van productfotografie, interieur-, vastgoed- en fashionfotografie. Al meer dan 20 jaar doorkruis ik als zakelijke fotograaf het hele land. Als vrouw, moeder, overtuigd Ashtanga yogabeoefenaar en smartrunner, ben ik te vinden in het prachtige Limburg. Ik weet wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik kan en wat ik waard ben. Ik ben iemand die dicht bij zichzelf blijft, nieuwsgierig is en graag nieuwe paden bewandelt. Ik zet zowel neuromarketing als mijn intuïtie in. Ik laat me graag inspireren door alles wat mijn zintuigen binnenkomt. Waarom en hoe dat in zijn werk gaat, vertel ik je hieronder.

De waarde van zakelijke fotografie

Wat jullie doen en waar jullie voor staan, dat breng ik in beeld. Samen met jou zorg ik ervoor dat jullie visie, merk, producten, diensten en bedrijfscultuur tot leven komen. Voor klanten, leveranciers, maar ook voor toekomstige en huidige medewerkers. Dagelijks leg ik de essentie van bedrijven en organisaties vast en zet deze om in beelden die een consistente, visuele identiteit creëren. Beelden en portretten die ervoor zorgen dat de vonk overslaat. Online en offline. Dát is de waarde van kwaliteitsvolle, zakelijke fotografie en dat is wat ik voor jullie kan doen, of het nu om jullie team, producten, processen, interieur, nieuwe kledinglijn of gerechten gaat.

Geen standaard beelden

Natuurlijk mag je verwachten dat je unieke beelden krijgt! Anders had je wel een aantal stockfoto's aangeschaft. Je wilt iets anders en hebt daarom bewust voor een bedrijfsfotograaf, een professional, gekozen. En terecht. Met licht, artistieke composities en creatieve benaderingen maak ik foto's die een connectie maken. Bovendien triggeren de beelden het onbewuste brein en trekken ze de aandacht door de inzet van neuromarketingtechnieken. Mensen stoppen met scrollen en hebben aandacht voor jullie boodschap, producten of diensten.

Werkwijze

Een persoonlijke kennismaking is mijn vertrekpunt. We bespreken je wensen en de doelen van de foto's. Je kunt altijd rekenen op mijn (ongevraagd) meedenken over de doelen, strategie en welk soort beelden daar het beste bij passen. Op basis van ons gesprek maak ik een voorstel. Ben je akkoord? Dan is het alleen nog maar achterover leunen, want vanaf dat moment loopt alles op rolletjes. Ik bereid het voor, communiceer en regel alles tot in de kleinste details. Of, zoals ze in Limburg zeggen: 't kump good dat zoveel betekent als: vertrouw er maar op, als je durft los te laten, komt het altijd goed. Na de fotoshoot worden de beelden gecorrigeerd en geoptimaliseerd voor de vooraf gekozen doeleinden. Niets verlaat mijn digitale postbus voordat het een paar keer op kwaliteit en (kleur-)echtheid is beoordeeld. Vervolgens ontvang je deze op de afgesproken wijze.

                          

Let the image do the talking…

op een plek die bij jouw visie past. Ik maak graag een waardevol beeld van en voor jou! Plan HIER  je kennismaking.

Om mijn steentje bij te dragen aan onze maatschappij werk ik vrijwillig voor Stichting Podiumkerkje Grevenbicht, als in fotografie, onderhoud van de website en helpen bij activiteiten. Maar ook Stichting Topvrouwen Limburg kunnen rekenen op mijn vrijwillige bijdrage met fotografie. Ik draag deze stichtingen een warm hart toe.

 

 

 

tekst: Gabriëlle de Sain | Trigger Tekst