MIJN MISSIE

Sterk, kwetsbaar, betrokken en met een open blik. Zo ben jij, zo ben ik. Het is mijn overtuiging dat ieder mens zijn eigen authentieke zelf kan laten zien op een foto, zolang je maar durft te vertrouwen en de connectie met me maakt. Wanneer dat gebeurt kijk en denk ik: wauw! Het zijn niet alleen ogen, het is een combinatie met ... magie. 

"Effetjes" een foto maken komt bij mij niet voor, oppervlakkige fotografie is niet mijn ding. Het is de bedoeling dat de foto zonder tekst alles zegt, waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat.

Voor een sterk merk maak ik een beeldverhaal dat je met trots kunt tonen. Voor klanten, leveranciers, maar ook voor toekomstige en huidige medewerkers.

Zakelijke Fotograaf

Voor bedrijfsfotografie, culinaire fotografie, portretfotografie, interieurfotografie, productfotografie in de juiste sfeer of juist een creatief concept ben je bij De Fotovakvrouw aan het juiste adres.

Een kleine greep uit het portfolio vind je hier. Uit respect voor de privacy staat veel niet online. Het is een hele eer als je mijn werk mooi vindt, vraag gerust naar mogelijkheden bij interesse voor fotowerk van of voor jou of je bedrijf.