MIJN VISIE

Mensen en hun bedrijven hebben veel talenten in zich zitten, ervaren alle menselijke aspecten en hebben altijd de wil om zich te ontwikkelen. Je doet je uiterste best om iedere keer een meesterwerk af te leveren.

Wel laten we ons beïnvloeden. Veelal door oordelen van anderen maar nog vaker door oordelen over zichzelf. De kunst is dit alles te ontstijgen, zich hun ideale zelf, leven en/of product voor te stellen en te visualiseren, iedere keer weer.

Voor een sterk merk, levensverhaal of bijzonder gewoon moment in je leven maak ik een beeldverhaal wat je met trots kunt tonen! 
Voor nu en straks.

MIJN MISSIE

Het is mijn overtuiging dat ieder mens zijn eigen authentieke zelf kan laten zien. Sterk, kwetsbaar, betrokken en met een open blik. Zo ben jij, zo ben ik.

Een kleine greep uit mijn portfolio vind je hier. Het is een hele eer als je mijn werk mooi vind, vraag het gerust als iets jou aanspreekt! Uit respect voor de privacy van mens en bedrijf staat veel niet online. Dit portfolio laat hopelijk een impressie bij je achter.

Voor meerdere opdrachten werk ik samen met meerdere specialisten, o.a. diverse grafisch ontwerpers, web- en appontwikkelaars, videospecialisten etc. Ook heb ik een netwerk van collega fotografen om mij heen, die dezelfde kwaliteit leveren, waardoor nog nooit is voorgekomen dat je op de shooting dag zonder fotograaf staat!