Culinaire fotografie bij Darwin brasserie

Wanneer je bij Darwin brasserie in Heerlen met Jasper van de Vin als chef-kok wordt uitgenodigd om te fotograferen, speciaal om jouw stijl en kwaliteiten dan maak ik een sprongetje en een dansje tegelijk! De liefde voor lekker eten, gecombineerd met fantastische smaken en een sfeervolle plek komt in culinaire foto's van mijn hand bij elkaar. Hoe tof is dat!

Na het lunchgesprek met eigenaar Peter Slangen ging ik aan de slag met het maken van een voorstel. Peter gaf mij volledig zijn vertrouwen en gaf mij de vrije hand. Een aantal jaren geleden zorgde dit voor bibbers en rillingen van top tot teen, maar inmiddels weet ik wat voor een creativiteit er vrij komt als ik mijn ding mag doen. Hierdoor zijn er foto's ontstaan waar niet alleen ikzelf erg enthousiast van werd, maar waar het gehele team unaniem van ondersteboven was!

"Korte samenvatting: iedereen is zonder uitzondering diep onder de indruk van de kwaliteit en de schoonheid. Wat zijn ze mooi geworden, niet normaal! De foto's gaan ons helpen om Darwin letterlijk en figuurlijk nog beter op de kaart te zetten. Ik ben er echt heel blij mee, dank je wel!" 

Van deze reactie werd ik wel even heel warm en dankbaar 🙏. Het is dan ook niet gek dat ik als zakelijk en culinair fotograaf dit van de daken wil schreeuwen en graag met je deel. Het is ontzettend lastig een top 10 te maken, maar ik heb mijn best gedaan. Bekijk de foto's zelf en laat me weten of jij er ook net zo enthousiast van bent geworden als ons. Dit kan via CONTACT .

Enjoy! 

nb. op alle foto's geldt het copyright en auteursrecht

Jasper van de Vin