Bijzondere Uitvaartfotografie, eigenlijk doodnormaal ...

"Daar waar levens zijn verweven blijft de liefde verder gaan. In de herinnering die is gebleven zal de ziel blijven bestaan."

Bron: Taaltoveren - Caroline Duisings - BalansDans.wordpress.com

Een dierbare verliezen hoort helaas bij het leven. Doordat ik zelf dierbaren heb zien gaan, weet ik hoe het voelt om iemand voor het leven te moeten missen. Wat ik belangrijk vind, is om niet in het gemis te blijven hangen maar er een goed gevoel aan over te houden.

Uitvaartfotografie, oftewel rouwfotografie, zorgt voor een betere verwerking van het ingrijpende verlies. Hoe fijn is het om tijdens het afscheid er gewoon te zijn voor jezelf, je verdriet, je naasten?

Met afscheidsfotografie breng ik de herinnering uitvoerig in beeld. Voor jezelf, je kinderen en mensen die er niet bij konden zijn ... Met gedetailleerde aandacht voor unieke momenten. Ik zoom niet in op het verdriet, maar zorg voor een mooi beeldend verhaal.

Foto's hier getoond zijn uit de privécollectie en plaats ik altijd met toestemming. Uit respect voor de privacy worden hier weinig foto's met mensen getoond. Mijn offline portfolio kan op afspraak worden bekeken.

Bel mij gerust voor spoedgevallen op: +31 (0)6-28 06 26 95

Klik op de foto voor een grotere (kleur-)weergave

Crematorium Nedermaas
Crematorium Nedermaas
Post Uitvaartzorg
Kasteel de Hoogenweerth