Life is what you celebrate. All of it. Even its end. Bijzondere Uitvaartfotografie.

"Daar waar levens zijn verweven blijft de liefde verder gaan. In de herinnering die is gebleven zal de ziel blijven bestaan."

Bron: Taaltoveren - Caroline Duisings - BalansDans.wordpress.com

Een dierbare verliezen hoort helaas bij het leven. Doordat ik zelf dierbaren heb zien gaan, weet ik hoe het voelt om iemand voor het leven te moeten missen. Een gevoel wat je liever niet bij je draagt. Wat ik belangrijk vind, is om niet in het gemis te blijven hangen. Uiteindelijk met liefde terugkijken op het leven van diegene en een terugblik op een waardig afscheid maakt het gemis draagbaar.

Uitvaartfotografie, oftewel rouwfotografie, zorgt voor het beter om kunnen gaan met het ingrijpende verlies. Hoe fijn is het om tijdens het afscheid er gewoon te zijn voor jezelf, je verdriet, je naasten? Je niet met allerlei andere zaken bezig te hoeven houden, bang dat je iets mist?

Met afscheidsfotografie breng ik de herinnering uitvoerig in beeld. Voor jezelf, je kinderen en mensen die er niet bij konden zijn ... Met gedetailleerde aandacht voor unieke momenten. Ik zoom niet in op het verdriet, maar zorg voor een mooi beeldend verhaal. Vaak start ik al bij de opbaring, voor aanvang van de afscheidsceremonie, tijdens en na de ceremonie. Waarom? Je gaat dingen vergeten. Je weet niet meer precies wie er allemaal was, hoe zag de kist er ook alweer uit, welke bloemstukken waren van wie? Om maar een aantal zaken te benoemen ... Wees gerust, dit ligt niet aan jou, maar aan een normaal verschijnsel, genaamd dissociatie.

Daarnaast zie ik bij ieder afscheid weer iets bijzonders ontstaan, een verbinding tussen iedere aanwezige. Samen dragen jullie het verdriet en samen gaan jullie verder in dit leven.

Alle foto's worden geoptimaliseerd op kleur, contrast, en scherpte. Dit heet nabewerking en is onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit die wordt geleverd. De foto's worden tenminste 10 jaar gearchiveerd, zodat ze altijd nog kunnen worden opgevraagd. Prijzen beginnen vanaf €190,- inclusief BTW, fotografie, nabewerking en reiskosten binnen een straal van 25km. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor rouwfotografie.

Foto's hier getoond zijn uit de privécollectie en plaats ik altijd met toestemming. Uit respect voor de privacy worden hier weinig foto's met mensen getoond. Mijn offline portfolio kan op afspraak worden bekeken.

De Fotovakvrouw werkt volgens het Protocol Veilig Fotograferen, de laatste versie kunt u HIER terug lezen.

Bel mij gerust voor spoedgevallen op: +31 (0)6-28 06 26 95

Klik op de foto voor een grotere (kleur-)weergave

uitvaart in Quarantaine
uitvaart rouwfotografie Limburg
uitvaart rouwfotografie Limburg
uitvaart rouwfotografie Limburg
Crematorium Nedermaas
Crematorium Nedermaas
Post Uitvaartzorg
algemene begraafplaats Sittard
uitvaart rouwfotografie Limburg
uitvaart rouwfotografie Limburg
uitvaart rouwfotografie Limburg
uitvaart rouwfotografie Limburg
uitvaart rouwfotografie Limburg