Bijzondere Uitvaartfotografie, eigenlijk doodnormaal ...

"Daar waar levens zijn verweven blijft de liefde verder gaan. In de herinnering die is gebleven zal de ziel blijven bestaan."

Bron: Taaltoveren - Caroline Duisings - BalansDans.wordpress.com

Een dierbare verliezen ... het hoort bij het leven. Doordat ik zelf dierbaren heb zien gaan, weet ik hoe het voelt om iemand voor het leven te moeten missen. Wat ik als mens belangrijk vind is om niet in het gemis te blijven hangen, maar er een goed gevoel aan over te houden.

Een uitvaart wil je tot in de puntjes verzorgen, het laatste afscheid móet goed zijn om het mooi te kunnen afsluiten. Dit helpt bij de rouwverwerking.

Door ons verdriet zien we echter niet alles en vergeten we het één en ander ... dat breng ik graag voor u in beeld. Uitvaartfotografie, een moment van bezinning, bijeenkomen en afscheid nemen. Ik geef als afscheidsfotograaf graag waarde aan het leven, alle facetten, vrolijke en verdrietige.

Uitvaartfotografie, oftewel rouwfotografie, zorgt voor een betere verwerking van het ingrijpende verlies. Hoe fijn is het om tijdens het afscheid er gewoon te Zijn? Je verdriet te hebben en de rest 'de boel' laten? Met afscheidsfotografie breng ik de herinnering uitvoerig in beeld. Voor jezelf, je kinderen en mensen die er niet bij konden zijn ... Met gedetailleerde aandacht voor unieke momenten. Ik zoom niet in op het verdriet, maar zorg voor een mooi beeldend verhaal.

Foto's hier getoond zijn uit de eigen privé collectie en zullen altijd met toestemming worden geplaatst.

Bel mij gerust voor spoedgevallen op: +31 (0)6-28 06 26 95

Klik op de foto voor een grotere weergave

Crematorium Nedermaas
Crematorium Nedermaas
Post Uitvaartzorg
Kasteel de Hoogenweerth