Mijn blogs. Een kijkje achter de schermen, nieuws of andere informatie. Veel leesplezier!

nb: Het is een hele eer als je mijn foto's en teksten waardeert en eventueel deelt. Breng me wel even op de hoogte. Foto's zonder toestemming gebruiken is schending van het auteursrecht. Teksten kopiëren zonder voorafgaande toestemming is plagiaat. Bij overtreding ontvang je de factuur zoals deze op dat moment rechtsgeldig is. Een simpel telefoontje of email bericht kan alles voorkomen.

Openingsparty Kantoor en Productstudio

Na een aantal keer te hebben geschoven en gepuzzeld met de datum vanwege de drukte was het zaterdag 22 oktober 2022 dan eindelijk zover. De officiële openingsparty van het kantoor en de productstudio van De Fotovakvrouw was een feit.

Relaties en klanten waren genodigd en hoewel niet iedere genodigde kon komen, was het de hele middag een komen en gaan van lieve mensen. Wauw ... wat een opkomst! Mijn man zei achteraf nog: "Goh, wat heb jij een diversiteit aan mensen en bedrijven in jouw kring!" Hij vond het heel interessant en plezant (dat rijmt 😉) om deze mensen ook te hebben ontmoet. Hoewel ik iedereen heb gesproken, heeft ook iedere aanwezige met elkaar gesproken. Van de hapjes van Biej de Tant en de bubbels van Vrienden Van Oostenrijkse Wijn werd naast de versgezette cappuccino's en flat whites ook genoten. En ik? Ik ben flink verwend met vele cadeaus, mooie bloemen en een onvergetelijke middag. De energie is nog steeds voelbaar.

Zoals jullie weten heb ik circulaire meubels in mijn kantoor (tweedehands dus) en hetgeen wat nieuw is, is vervaardigd van gerecyclede kunststof. De bakjes en bekertjes waarin alles werd geserveerd is gemaakt van suikerriet. Geïnspireerd door de open dag op Chemelot, moést ik persé deze composteerbare wegwerp artikelen hebben. Ik hou niet van plastic afval ... Inmiddels liggen ze in de compostbak in onze tuin, zo kan ik zelf het proces volgen. Mijn lieve dochter Daphne en zoon Kevin hebben de gasten voorzien van het 'natje' en het 'droogje'. Mijn echtgenoot voorzag de sfeer van de juiste muziek, er was een heuse LP-hoek ingericht.

Om jong talent een podium te geven, had ik Mike Verheijen uitgenodigd enkele van zijn werken te exposeren. Zijn werk is ook op de Dutch Design Week geëxposeerd. Foto's uit mijn hand die zijn afgedrukt op diverse materialen waren uiteraard ook aanwezig. Zo was er een mooie mini-expositie en Mike heeft de opening vastgelegd op foto. Heerlijk om eens niet met mijn camera overal tussendoor te lopen, al werd de zelfbeheersing op de proef gesteld 😜.

Ik bedank iedereen die ik heb mogen ontvangen en voor de vele wensen, ik voel mij een gezegend mens.

Mooie opdrachten komen op mijn pad, waarbij mijn technische grenzen worden verlegd. Het huren van dit kantoor, waarin nogal wat wensen en onzekerheid waren, heeft me vanaf het eerste moment zo veel gebracht, dat had ik nooit gedacht. Het besef dat je het nooit alleen doet is alleen maar versterkt. We zijn samen een geheel, dat mag duidelijk zijn. Zonder jullie, mijn relaties, klanten en familie was dit nooit gelukt.

Bedankt lieve mensen!

P.s. was je verhinderd te komen of wil je een keer komen kijken? Maak dan gerust een afspraak, de koffie staat klaar. Ga hiervoor naar conctact.

Bij deze een kleine impressie in beeld:

<< terug naar alle blogberichten