Stijlvolle, exclusieve Personal Branding Fotoshoot

Stel je voor, een prachtig penthouse, stijlvol ingericht, voorzien van een keuken en alles erop en eraan. Een stijl die perfect aansluit bij jouw business.

Je content kalender is voorbereid, tips om hem te gebruiken worden met je VA volop benut maar het invullen met het juiste beeldmateriaal ontbreekt. Stijlvolle foto’s van jezelf, detail- en sfeerfoto’s waarmee je voor lange tijd je bedrijf professioneel kunt promoten. >> Bijgaande foto's zijn als voorbeeld voor de sfeer, die van jou worden uiteraard uniek.<<

Je onderneemt vanuit Limburg door het hele land en zelfs daarbuiten. Je ziet altijd prachtige foto’s voorbij komen van collega business babes, veelal gemaakt in de Randstad. Daar is niets mis mee, maar het kan ook in Limburg! Sfeervolle beelden, je waant je in buitenlandse sferen met de mogelijkheden voor culinaire foto’s, portretfoto’s, zakelijke foto’s en nog veel meer. Wat ontstaat er in het moment, hoe mooier wordt het dan dit?

Op een prachtige locatie in Midden-Limburg organiseer ik op dinsdag 29 maart voor zelfverzekerde zakenvrouwen een exclusieve personal branding shoot. Er is plek voor 3 aanmeldingen, de plaatsen zijn zeer beperkt. Hiermee garandeer ik exclusiviteit, je krijgt foto’s die geen ander heeft.

Een week voor de shoot gaan we in gesprek met elkaar, ik neem een interview af waardoor er een persoonlijk op maat gemaakt visueel marketing plan wordt gemaakt. Er wordt een sfeer geschetst, jij krijgt alle stylingtips aangereikt en we kunnen op de shooting dag zelf gericht en effectief aan de slag.

Op de dag zelf is Patricia van Straal Imago Advies, onze styliste aanwezig die jouw outfit de finishing touch van je authentieke looks geeft. Daarnaast verzorgt mijn vaste make-up artist Kitty van Kitty's make-up Studio, met haar minerale make-up jouw natuurlijke uitstraling.

Wat kun je verwachten?

  • Een stijlvolle fotoshoot waarbij met de tools van neuromarketing en een ontspannen sfeer een bulk aan foto’s worden gemaakt waarmee jij investeert in visueel communicatie materiaal voor een langere periode
  • een uitvoerig intakegesprek t.w.v. €75,-
  • De uitwerking van jouw visuele marketing plan t.w.v. €415,-
  • 1,5 uur fotoshoot t.w.v. €500,-
  • Styling t.w.v. €90,-
  • Visagie t.w.v. €99,-
  • Nabewerking inclusief
  • Extra: ALLE FOTO'S op hoge resolutie t.w.v. €385,-
  • Het prachtige Penthouse afgehuurd en ter beschikking gesteld voor jou
We creëren: Sfeerfoto's met natuurlijk licht, een geweldige ambiance, diverse stijlen, foto's in studiosetting, meerdere outfits enzovoorts

Fotografie: Lisa MoulenFotografie: Lisa Moulen

Hoeveel kost een ticket voor een jaar lang visueel succes?

De verkoop is gesloten. Nieuwe data komen beschikbaar in het najaar  van 2022

Hiermee ben jij minimaal een jaar lang klaar met je hele visuele marketing materiaal, kun je vooruit dankzij de stylingtips die je mee krijgt en hoef je jouw content kalender alleen nog maar te gaan vullen met stijlvol visueel materiaal.

Meer previewfoto's van de ruimte of eindresultaten van de eerste editie! >> Volg mijn social media kanalen op Instagram en LinkedIn