Energieke portretfoto 2023

Is jouw profielfoto helemaal "2022" en ben je in het nieuwe jaar toe aan een nieuwe? Dan heb ik goed nieuws!

Zaterdag 14 januari is er een foto-middag georganiseerd en deze is volgeboekt!

Hoe mooi is het als je het nieuwe jaar kunt starten met een frisse nieuwe energie? (Vandaar twee weken ná de jaarwisseling 😉) Hoe mooi is het als we die nieuwe energie kunnen vangen in een nieuwe portret- of profielfoto die op jouw professionaliteit en authenticiteit aansluit? Ik vind het één van de mooiste dingen die ontstaan tijdens het fotograferen van mensen, just you vastgelegd in mooi licht.

Speciaal hiervoor huur ik het Atelier in Nuth weer af waar we een range aan diverse foto's kunnen maken. Uiteraard in de stijl die je van mij gewend bent. Of je nu voor de backdrop wordt gefotografeerd in mooi flitslicht of naast het raam in daglicht. Zittend aan een gezellige tafel of leunend tegen de muur. Het kan allemaal en we gaan het gewoon doen!

Van te voren heb ik een intakegesprek met je (on- of offline) waarin ik je leer kennen en we de stijl van fotografie kunnen bespreken. De fotografie is inclusief nabewerking en oplevering van de digitale foto's in hoge resolutie. Je kunt kiezen uit het volgende aanbod:

  • OPTIE 1 intakegesprek, fotografie 30 minuten, nabewerking en oplevering 3 foto's in hoge resolutie €145,- excl. btw
  • OPTIE 2 intakegesprek, fotografie 45 minuten, nabewerking en oplevering 5 foto's in hoge resolutie nu voor €175,- i.p.v. €197,- excl. btw
  • meerdere foto's achteraf afnemen kan altijd, bekijk eerst de resultaten en neem dan een beslissing

LET OP: dit zijn prijzen anno '22. Met name optie 2 is een speciaal aanbod en geldt alleen nog die zaterdag!

Hoewel iedere persoon, iedere fotosessie en ieder resultaat anders is kun je onderstaand een aantal voorbeelden bekijken. Het is ook geschikt voor mannen en LHBTIQ+ 🤗

profielfoto-2023-fotograaf-sittard-geleen

profielfoto-2023-fotograaf-sittard-geleen

Is je interesse gewekt? Stuur me dan een e-mail voor een mooi aanbod anno 2023 en beschikbare datums.