Every day is a fashion show & the world is your runway

- Coco chanel -

Modefotografie is een genre van fotografie dat is gewijd aan het weergeven van kleding en andere modeartikelen. De fashion foto's die worden gemaakt in Limburg worden gebruikt voor advertenties, (mode-)tijdschriften of website en webshops. Het is uitgegroeid tot een noodzakelijke manier voor ontwerpers en retailers om hun werk te publiceren. Maar ook als je geen professioneel model bent of mode verkoopt, het kan tóch tof zijn om een keer een fashion-fotoshoot te ervaren.

De fotovakvrouw werkt met een vleugje neuromarketing en gebruikt de visuele communicatie om het product aantrekkelijk te maken. De visuals vallen op, het geeft het merk het 'cachet' wat het nodig heeft om op te vallen in de drukke fashion markt. De kleding en mode worden versterkt door de aanwezigheid van het model, lichtinval, accessiores of aparte locatie.

Daarnaast worden er in het ruime atelier indrukwekkende portretfoto's gemaakt. Met een uitgebreide kennismaking vooraf laten we de rest over aan magie en intuïtie om een authentiek portret van jou te maken en geen kiekje. Zoek je een apart item voor je interieur? Ben je trots op jezelf? Laat jezelf fotograferen zoals je nog nooit hebt gedaan! Just you, in mooi licht.

Pakketprijzen voor de ateliershoots beginnen vanaf €350,- excl. btw, inclusief 2 uur exclusieve fotografie, nabewerking en oplevering van 5 foto's in hoge resolutie en een mooie afdruk 40x40cm. Visagie apart bij te boeken.

Fashionfoto's worden vooraf op maat geoffreerd.

Boek hier je kennismaking

Klik op de foto voor een grotere (kleur-)weergave

Trian
Ateliershoot
Sisters
Lingerie Mystique
Sisters
Lingerie Mystique
Lingerie Mystique
Nina
Lingerie Mystique