Van-Kerst-tot-Carnaval Portretactie

Boek nu de "Van-Kerst-tot-Carnaval Portretactie" en ben verzekerd van een up-to-date zakelijke én persoonlijke profielfoto voor het nieuwe jaar!

Ben je ook toe aan een nieuwe zakelijke portretfoto? Of wil je juist een persoonlijke profielfoto? Het kan ook beide! Speciaal in de maanden januari en februari heb ik een mooie actie in petto.

Wat houdt dit in? Je kunt kiezen uit twee opties.

Optie 1: Boek je studioportret 30 minuten met korting | €99,-* ipv €145,-*. Hierbij maken we na een korte kennismaking met koffie/thee op jou afgestemde portretfoto's en kun je na de optimalisatie een keuze maken voor 3 foto's in normale resolutie die je digitaal ontvangt. Uiteraard zonder mijn logo.

Optie 2: Boek het basis studioportret 30 minuten en krijg de upgrade voor het medium pakket! Nu voor slechts €145,-*. We gaan 60 minuten aan de slag en je ontvangt niet 3 foto's digitaal in normale resolutie maar 6 foto's naar keuze in normale resolutie. Ideaal voor zowel zakelijke alsook persoonlijke foto's.

De kleur van de achtergrond wordt bij optie 2 persoonlijk op jou afgestemd, bij optie 1 wordt er gebruik gemaakt van een neutrale achtergrond die voor iedereen is geschikt.  De foto's worden gemaakt in kleur en indien gewenst geconverteerd naar zwart-wit. Het kan zijn dat intuïtief foto's al worden bewerkt, heb je ideeën of wensen geef ze gerust door.

Deze actie is vanaf heden tot aan carnaval te bestellen (dus tot en met 10 februari) en kan vanaf 11 januari tot en met 28 maart worden ingepland.

 

Geef mij jouw vertrouwen en er ontstaat magie

Hoe regel je dit?

Ga HIER naar de webshop en bestel jouw ticket naar keuze. Na de feestdagen neem ik contact met je op voor de planning. Je mag me ook alvast een e-mail sturen met daarin jouw voorkeuren.

* prijzen zijn exclusief btw

**deze actie is niet te combineren met andere opdrachten, aanvragen of pakketten